הזדמנות של פעם בחיים - אפיון ממשק וחווית משתמש+עיצוב אתר

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
בקצרה - אני מעצבת בעלת סטודיו עם ותק של כ-7 שנים
לאחרונה התחלתי להתקדם לתחום האינטרקטיב.

במסגרת לימודי עיצוב אתרים בפרוג, יש לנו קורס מעולה של אפיון ועיצוב חווית משתמש
עם מרצה מהגדולות בארץ בתחום - איריס דואני (שעשתה אתרים לחברות הגדולות בארץ - קסטרו, פוקס, ערוץ 2 ועוד..)

את פרוייקט הגמר אני רוצה לעשות ללקוח 'אמיתי'
בעלות ממש ממש מצחיקה, שתצא משתלמת לשני הצדדים

אפיון ממשק, חווית משתמש ועיצוב האתר ברמה מאד מאד גבוהה
עם ליווי צמוד והדרכה מלאה של המרצה הנ"ל, וכמובן עם הניסיון הרב שלנו בעיצוב

אם אתם מעוניינים
או שיש לכם לקוח / מכר שמתעניין
אשמח להתעדכן בפרטי

המייל שלי הוא: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אגב, זה לא חייב להיות אתר אלא גם כל סוג של אפליקצייה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;955757:
את פרוייקט הגמר אני רוצה לעשות ללקוח 'אמיתי'
בעלות ממש ממש מצחיקה, שתצא משתלמת לשני הצדדים
עדיין לא קבלתם שיעור מיתוג :eek:

• הוסף לסימניות
במסגרת הלימודים בפרוג מקבלים שיעור מיתוג מנהל חיים דיקמן ואחד מהנושאים הבוערים שמועברים בשיעור הוא תמחור נכון ולא מחירם זולים ולא חינם וכו'

• הוסף לסימניות
כמו שציינתי בהתחלה, אני בעלת סטודיו לעיצוב עם ותק של 7 שנים :)
כרגע בפרוייקט הזה ספציפי בגלל שזה פרוייקט לימודים ראשוני אני לוקחת מחיר זול יחסי, באופן חד פעמי..

ככה שהשיעור הזה של המיתוג לא כזה חסר לי, למרות שתמיד אני אוהבת לשמוע עוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה