דרוש מידע הזדרזו לטעון לפני ביטול הנחה (דרך שווה)

• הוסף לסימניות
unnamed.png

• הוסף לסימניות
מה יקרה למי שיש פורפיל סטודנט
לאחר פקיעת תוקף הסטודנט
הכסף בכרטיס יומר לסכום עם הנחה של של ה20 אחוז או לא?

• הוסף לסימניות
ולמי שיש לו נוער זה עדיין ישאר שכל הטענה של 30 שקל נקבל 60 שקל כמו עד עכשיו או שזה ג''כ מתבטל ?

• הוסף לסימניות
כל עוד אני סטודנט זה לא נוגע אלי?
או שלא הבנתי נכון...

• הוסף לסימניות
ולמי שיש לו נוער זה עדיין ישאר שכל הטענה של 30 שקל נקבל 60 שקל כמו עד עכשיו או שזה ג''כ מתבטל ?
כן
זה כתוב שם מפורש 'ההנחות לבעלי פרופילים אחרים ממשיכות כרגיל'

• הוסף לסימניות
דווקא זה כן נראה שזה נוגע לסטודנטים.
20%...
מה הכוונה לא הבנתי?
כרגע יש לי הנחת 35% בכל הטענה
לדוגמא אני מטעינה 50 מקבלת 75 100-ל150
אני לא יודעת מי כן מקבל עכשיו 20%

• הוסף לסימניות
מה הכוונה לא הבנתי?
כרגע יש לי הנחת 35% בכל הטענה
לדוגמא אני מטעינה 50 מקבלת 75 100-ל150
אני לא יודעת מי כן מקבל עכשיו 20%
סורי.
חשבתי שסטודנט זה 20%.
אז זה כנראה לא משפיע על סטודנטים...

• הוסף לסימניות
לדעתי היה דיבור על זה שההנחה של סטודנטים עולה ל50%, יכול להיות שאני טועה

• הוסף לסימניות
לכל הנלחצים להטעין יותר זול לעשות עכשיו כרטיס סטודנט בקלי קלות מאשר להטעין במיליונים ולתת למדינה הלוואה לטווח ארוך ללא עלות אשראי הגבוהה עכשיו

• הוסף לסימניות
איך הכי קל לעשות כרטיס סטודנט
וכנראה זה שווה רק למי שמבצע הרבה נסיעות.

• הוסף לסימניות
אם זה לא השתנה כעת
מחזיק כרטיס סטודנט אאל"ט זכאי להנחה של 33%
אם רוכשים חופשי שנתי ההנחה עולה ל50% אחוז על כל ערך צבור הנטען בכרטיס
(מה ההגיון בזה? לא יודע, אבל ככה זה.)

• הוסף לסימניות
הייתי מחכה לשבוע האחרון
יש בג"ץ על הסיפור הזה ויש סיכוי גדול שיהיה צו ביניים לעצירת הרפורמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה