הזהב הנעלם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
התמונה השלישית גורעת לדעתי.
התמונה השניה וואו!

• הוסף לסימניות
כיף לראות שוב את אלייקים המתוק!!!
הראשונה מיוחדת יותר, אני אוהבת את המבט שלו, את הקומפוזיציה..
בשניה הילד עצמו מתוק, תפיסה מוצלחת!! רק את הרקע לא אהבתי..:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shosh22;1255051:
כיף לראות שוב את אלייקים המתוק!!!
הראשונה מיוחדת יותר, אני אוהבת את המבט שלו, את הקומפוזיציה..
בשניה הילד עצמו מתוק, תפיסה מוצלחת!! רק את הרקע לא אהבתי..:(
תודה
שוב

• הוסף לסימניות
השתיים הראשונות יפות ומקוריות, השלישית תמונה ביתית נחמדה..

• הוסף לסימניות
בלי עין הרע איזה מותק - דבש

• הוסף לסימניות
התמונה השנייה מוצלחת.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;1255072:
השתיים הראשונות יפות ומקוריות, השלישית תמונה ביתית נחמדה..
תמונה ביתית נחמדה
לטעמי היא מאוד טובה
אשמח לתת תמונות כאלה, ללקוחות ששותפים לטעם הזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1255295:
תמונה ביתית נחמדה
לטעמי היא מאוד טובה
אשמח לתת תמונות כאלה, ללקוחות ששותפים לטעם הזה

טוב שכתבת 'לתת' ולא למכור..
כשבנאדם הולך לצלם, הוא מצפה שהתמונות תהיינה לא ביתיות..

הרשיתי לעצמי לכתוב, כי כשהעלתי תמונה ביתית פעם ברוב התלהבות קטלו אותי. אז חוץ מהביקורת, זה לא הזיק לי.
אבל ראיתי כאן תמונה שהעלתה ע"י אחד/ת הצלמים/ות, תמונה שאני כלא מקצועית, לא הייתי מעזה להעלות (ולא, זה לא שלא זיהיתי את טיב התמונה בגלל העין הלא מקצועית שלי..) אני יודעת בברור שהתמונה ההיא הזיקה לאותו צלם.
אולי היו שניים שכן התחברו לתמונה הביתית, אבל רוב הלקוחות מעדיפים מקצועיות ולא רק מצלמה טובה. (יש כאלו שבטוחים שיש להם מצלמה טובה, וזה מתיר להם להעלות תמונות לא מושקעות, אני חושבת שדווקא התמונות המוצלחות הם של כאלו שיש להם מצלמה ביתית, ותמונות מושקעות, על אף המצלמה! הוי אומר- זויות צילום טובות ותפיסת רגעים מוצלחת.)

את כל הנ"ל כתבתי ללא קשר לתמונה עצמה, אלא כתשובה לתגובה ולא לתמונה שבאמת אין לי הבנה בצילום ולכן אינני יכולה להבחין במצוינות שלה. (כלומר ניצלתי את האשכול כדי שאותו/ה צלם/ת מהתמונה ההיא יתעשתו ויתחילו להבין שבמת פורום צילום היא המראה ללקוחות שלהם, היא המודעה שלהם וחבל.
הרשתי לעצמי לכתוב את זה באשכול שלך, כי אני יודעת שאתה לוקח תגובות בקלילות, ולא 'נפגע' מדיונים על חשבונך..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1255337:
טוב שכתבת 'לתת' ולא למכור..
כשבנאדם הולך לצלם, הוא מצפה שהתמונות תהיינה לא ביתיות..

הרשיתי לעצמי לכתוב, כי כשהעלתי תמונה ביתית פעם ברוב התלהבות קטלו אותי. אז חוץ מהביקורת, זה לא הזיק לי.
אבל ראיתי כאן תמונה שהעלתה ע"י אחד/ת הצלמים/ות, תמונה שאני כלא מקצועית, לא הייתי מעזה להעלות (ולא, זה לא שלא זיהיתי את טיב התמונה בגלל העין הלא מקצועית שלי..) אני יודעת בברור שהתמונה ההיא הזיקה לאותו צלם.
אולי היו שניים שכן התחברו לתמונה הביתית, אבל רוב הלקוחות מעדיפים מקצועיות ולא רק מצלמה טובה. (יש כאלו שבטוחים שיש להם מצלמה טובה, וזה מתיר להם להעלות תמונות לא מושקעות, אני חושבת שדווקא התמונות המוצלחות הם של כאלו שיש להם מצלמה ביתית, ותמונות מושקעות, על אף המצלמה! הוי אומר- זויות צילום טובות ותפיסת רגעים מוצלחת.)

את כל הנ"ל כתבתי ללא קשר לתמונה עצמה, אלא כתשובה לתגובה ולא לתמונה שבאמת אין לי הבנה בצילום ולכן אינני יכולה להבחין במצוינות שלי. (כלומר ניצלתי את האשכול כדי שאותו/ה צלם/ת מהתמונה ההיא יתעשתו ויתחילו להבין שבמת פורום צילום היא המראה ללקוחות שלהם, היא המודעה שלהם וחבל.
הרשתי לעצמי לכתוב את זה באשכול שלך, כי אני יודעת שאתה לוקח תגובות בקלילות, ולא 'נפגע' מדיונים על חשבונך..
אני נהנה מההתייחסות המפורטת
ואפילו מהדאגה.
זה יפה וטוב.

לעניינינו:
אני לא חושב שהתמונה הזאת מזיקה לי
היא לא תזיק לי (ואם היא תזיק... אני מוותר מראש על הרצון לרצות את הלקוחות מהסוג שנרתע מזה..)
אני חושב שהמושג "מקצועיות", דורש איזה שהוא דיון מעבר לפרטים הטכניים של התמונה, שאני מניח שאת לא מעלה בדעתך שבחרתי להעלות את התמונה ה"לא מקצועית" הזאת, כי אני חושב שהיא נכנסת לתוך המסגרת הדמיונית של "הכללים של המקצוענים" שמבחינתם, תמונה צריכה להיראות כמו הדבר-הכי-משעמם-מהזווית-הכי-שגרתית-שהצלחנו-למצוא.
אני לא בליגה הזאת, ולא משחק בה תפקיד

מי שרוצה צלם "מקצועי", לא פונה אלי...

• הוסף לסימניות
כמובן שזה שיקול שלך.
אני כתבתי את ההודעה בעקבות תגובתך וכקשר ישיר לקונוטציה שלילית של תמונה והאמת היא שהיו אלו כמה תמונות, שלא היו פרי תוצרתך.
ההודעה נכתבה כלקוחה פוטנציאלית, וכי חבל היה לי על היוצר/ת של התמונה ההיא, שאני יודעת שזה הוריד לקוחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1255363:
כמובן שזה שיקול שלך.
אני כתבתי את ההודעה בעקבות תגובתך וכקשר ישיר לקונוטציה שלילית של תמונה והאמת היא שהיו אלו כמה תמונות, שלא היו פרי תוצרתך.
ההודעה נכתבה כלקוחה פוטנציאלית, וכי חבל היה לי על היוצר/ת של התמונה ההיא, שאני יודעת שזה הוריד לקוחות.
שוב אני אכתוב...
אם משהו הוריד למישהו לקוחות, סימן שמלכתחילה הוא לא התאים להם...
לא צריך להאשים תמונה מסויימת
יש לקוחות רדודים, שבשבילם צריך לעשות בדיוק כמו בתמונה ההיא, מעוף ויצירתיות זאת מילה גסה עבורם. לדעתי לא שווה לעשות את המאמץ בשביל לעבוד מולם, אני מעדיף לנפנף אותם מראש.

אני פונה אל הלקוחות שלי.
אלה שיודעים את מי הם לוקחים, והם לא יכולים לדמיין את התוצאה מראש, כי אין לי איזה מתכון קבוע שאני מאלץ.. כל פעם אני יוצר לפי הנסיבות. ומי שאוהב את זה, מגיע ובגדול.

• הוסף לסימניות
בובה של ילד,האליקים הזה!
תמונות אחת ושתיים מקסימות.
מהשלישית הייתי לוקחת את העיניים הגדולות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....