מידע שימושי הזהרו-מדובר בדיני נפשות!!! לקרוא היטב!!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
במעון של הילדים כתבנו להם ברישום מי רשאי להוציא את הילדים.
כולל כתובות של המורשים.

לא יצא לנו לבחון אותם בזה..

• הוסף לסימניות
אברך אחד הגיע לקחת את הבת שלו מבית הספר באמצע היום, המזכירה לא הסכימה להוציא את הילדה, אלא אם כן האבא שולח בפקס אישור שהילדה באחריותו, סוף דבר שחררו לו את הילדה כי הוא כבר היה שם, תוך הסבר שזו פעם אחרונה...
עכשיו שאלתי, כשהאבא הגיע לבית הספר המזכירה יכלה לשאול את הילדה (-בת תשע), האם זה אבא שלה, ואם כן לשחרר אותה, ומצד שני, אם אני רוצה לחטוף איזה ילדה, אני אשלח פקס שאני אבא שלה ואני מחכה לה באנשהו...

חייבים ליצור קשר עם ההורים ולוודא שזה הם!!!

• הוסף לסימניות
אברך אחד הגיע לקחת את הבת שלו מבית הספר באמצע היום, המזכירה לא הסכימה להוציא את הילדה, אלא אם כן האבא שולח בפקס אישור שהילדה באחריותו, סוף דבר שחררו לו את הילדה כי הוא כבר היה שם, תוך הסבר שזו פעם אחרונה...
מוזר מאוד.. מה קבר יכול לקרות? הרי הם יודעים בבירור שזה אבא שלה (ת.ז.), ואם הוא בעייתי או שהוא לא
באחריותו הם גם צריכים לדעת. אז מה הקטע?לא הבנתי.

• הוסף לסימניות
עכשיו שאלתי, כשהאבא הגיע לבית הספר המזכירה יכלה לשאול את הילדה (-בת תשע), האם זה אבא שלה, ואם כן לשחרר אותה, ומצד שני, אם אני רוצה לחטוף איזה ילדה, אני אשלח פקס שאני אבא שלה ואני מחכה לה באנשהו...

חייבים ליצור קשר עם ההורים ולוודא שזה הם!!!
ולא ביקשו תעודת זהות?
לכאורה הכי פשוט.

• הוסף לסימניות
מוזר מאוד.. מה קבר יכול לקרות? הרי הם יודעים בבירור שזה אבא שלה (ת.ז.), ואם הוא בעייתי או שהוא לא
באחריותו הם גם צריכים לדעת. אז מה הקטע?לא הבנתי.
יכול להיות שזה לא אבא שלה, והיא מאויימת להגיד שהוא כן. היו דברים מעולם.

• הוסף לסימניות
ידוע לי על בית ספר שאם ההורים באים לקחת באמצע היום ההורה עומד בחוץ ליד השומר.
קוראים לילדה למזכירות ומראים לה במצלמות את בבנ"א שמחכה ושואלים אותה מיזה...
ורק אז משחררים אותה.

• הוסף לסימניות
גם ברשת הגנים שילדי לומדים בה, מחתימים מראש בתחילת השנה אילו אנשים מורשים להוציא את הילדים מהגן.
ואם כי הדבר תלוי בעיקר בגננות, אך ההורים גם יכולים לעודד את המוגנות, כשהם לא שולחים כל מיני אנשים לא מוכרים בשביל להוציא את הילדים מהגן / צהרון.

• הוסף לסימניות
איך הוא ידע את השם?
מה הבעיה: בקבוצת מעון של 30 ילדים מן הסתם יש "ללי" או "מירי" או "אסתי".
והפתרון הוא אחד: לבקש בתחילת שנה 5 אנשים מורשים לקחת, וכשמישהו אחר מגיע לא לשחרר לפני הסכמה מפורשת מההורים!
בביה"ס שבאזורי מקפידים על זה מאד אפילו בבנות כתה ח'! אין לצאת לפני אישור בכתב מאחד ההורים, ובליווי!
כלומר אם יש לבת חום באמצע היום, אז ההורים מגיעים לקחת!

• הוסף לסימניות
הצלחתם להלחיץ אותי.
במעון אצלינו מפחד הקורונה לא מכניסים את ההורים כלל. בשעת הסיום עומדת גננת אחת בכניסה, כל הורה אומר לה שם של ילד ומאיזה כיתה והיא הולכת להביא אותו. והיא לחלוטין לא מכירה את רוב הילדים וקרובי המשפחה שלהם.
אנסה לדבר היום עם המנהלת.

• הוסף לסימניות
במקרה שמגיע מישהו אחר- צריך ליידע קודם את המטפלת, ואם לא היה עדכון היא מתקשרת לברר.
נכון
לפני כמה ימים שלחתי את אחותי לאסוף את ביתי מהמשפחתון והמטפלת התקשרה אלי לוודא שזו אכן אחותי

• הוסף לסימניות
וואו תודה ענקית
מיד כשקראתי התקשרתי למעון לומר להם לשים לב לשלושת הקטנים שלי
אני כבר שנה בכיסא גלגלים ולא תמיד אני או בעלי מוציאים אותם מהגנים זה ממש הפחיד אותי שהתקשרתי לומר שמהיום הילדים יוצאים מהגן רק על ידי מי שכתבתי בפתק לגננת ואם יש שינוי אז אני מעדכנת במשך היום
תודה רבה על המידה

• הוסף לסימניות
אני שמעתי על רעיון שמסכמים עם הילד מראש על מילת קוד שמי שלוקח אותו צריך לומר לו. רק אם הוא אומר לילד את מילת הקוד, הוא מורשה להוציא את הילד.
ילדים בני שנתיים-שלוש?

• הוסף לסימניות
משהו לא מריח לי...
יש הצהרת בריאות למי זה מגיע?
ילדי תימן מס' 2 ?!?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה