- הוסף לסימניות
במעון של הילדים כתבנו להם ברישום מי רשאי להוציא את הילדים.
כולל כתובות של המורשים.
לא יצא לנו לבחון אותם בזה..
כולל כתובות של המורשים.
כולם כותבים בכל מקום.במעון של הילדים כתבנו להם ברישום מי רשאי להוציא את הילדים.
כולל כתובות של המורשים.
ובאמת עומדים על זה?כולם כותבים בכל מקום.
מוזר מאוד.. מה קבר יכול לקרות? הרי הם יודעים בבירור שזה אבא שלה (ת.ז.), ואם הוא בעייתי או שהוא לאאברך אחד הגיע לקחת את הבת שלו מבית הספר באמצע היום, המזכירה לא הסכימה להוציא את הילדה, אלא אם כן האבא שולח בפקס אישור שהילדה באחריותו, סוף דבר שחררו לו את הילדה כי הוא כבר היה שם, תוך הסבר שזו פעם אחרונה...
ולא ביקשו תעודת זהות?אברך אחד הגיע לקחת את הבת שלו מבית הספר באמצע היום, המזכירה לא הסכימה להוציא את הילדה, אלא אם כן האבא שולח בפקס אישור שהילדה באחריותו, סוף דבר שחררו לו את הילדה כי הוא כבר היה שם, תוך הסבר שזו פעם אחרונה...
עכשיו שאלתי, כשהאבא הגיע לבית הספר המזכירה יכלה לשאול את הילדה (-בת תשע), האם זה אבא שלה, ואם כן לשחרר אותה, ומצד שני, אם אני רוצה לחטוף איזה ילדה, אני אשלח פקס שאני אבא שלה ואני מחכה לה באנשהו...
חייבים ליצור קשר עם ההורים ולוודא שזה הם!!!
יכול להיות שזה לא אבא שלה, והיא מאויימת להגיד שהוא כן. היו דברים מעולם.מוזר מאוד.. מה קבר יכול לקרות? הרי הם יודעים בבירור שזה אבא שלה (ת.ז.), ואם הוא בעייתי או שהוא לא
באחריותו הם גם צריכים לדעת. אז מה הקטע?לא הבנתי.
יכול להיות שזה לא אבא שלה,
הרי הם יודעים בבירור שזה אבא שלה (ת.ז.),
נכוןבמקרה שמגיע מישהו אחר- צריך ליידע קודם את המטפלת, ואם לא היה עדכון היא מתקשרת לברר.
ילדים בני שנתיים-שלוש?אני שמעתי על רעיון שמסכמים עם הילד מראש על מילת קוד שמי שלוקח אותו צריך לומר לו. רק אם הוא אומר לילד את מילת הקוד, הוא מורשה להוציא את הילד.
לא. נכון שזה פתרון חלקי לגדולים יותר אבל זה ממש רעיון עם "אבטחה" גבוהה.ילדים בני שנתיים-שלוש?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים