- הוסף לסימניות
יופי, מצוין.שתפסו אותו וזה בחור לא נורמלי שברח מפנימיה....
שיטפלו בכאלו, שלא יזיקו לעצמם ולא לאחרים
יופי, מצוין.שתפסו אותו וזה בחור לא נורמלי שברח מפנימיה....
אילה תשלחי לי למיילאת התמונה, אחותי גרה בשיכון ה והיא מאוד חוששת שהבחור הוא מהאזור שלה,צודקים, הורדתי.
ממליצה למחור מיד אחרי שתקבלי גם מהטעמים הרגילים, וגם כי יש פה מספר טלפוןדרוש לי התמונה לתועלת
גם לי זה קרה כששמרתי על ילדים אוטיסטים, זה לא נעים המצב הזה אבל זה טוב שאנשים שמים לב לזה.בתור הורה לילד אוטיסט לפעמים צריכים להשתמש בכוח מול הילד באמצע הרחוב, וזה מחשיד את האנשים.
לא פעם איימו עלי שיקראו למשטרה (ואמרתי להם שדווקא אשמח שיבואו שוטרים לעזור לי)
לא מובן.ולא משנה אפילו אם זה בעלי!!!
אני מקווה שלפחות הסיפור הזה לימד את ההורים להיות זמינים, כשהם מבקשים טובות ממישהו אחר...כמה ימים אח"כ אחת הגננות מגן אחר שנמא קרוב לגן הזה שאלה את הגננת אם יש להם לגן שירה והודיה
היא סיפרה לה שבגן שלה גם היו תאומות בשמות שירה והודיה
(בסיפור האמיתי, זה שתי שמות שממש הזוי שיקרה איתן כזה צירוף מקרים)
באותו יום היה צריך לקחת אותן דוד שלהן שאף פעם לא לקח אותן קודם והוא התבלבל בגן, כשהוא הגיע לגן ושמע שהן לא נמצאות הוא חשב שבסוף ההורים התחרטו ובאו לקחת אותן והוא חזר לבית.
הטלפון של ההורים לא היה זמין ואף אחד לא בא לקחת אותן, הגננת לקחה אותן לבית שלה ומידי פעם ניסתה להתקשר להורים.
ההורים באו לקחת את הילדות מהדוד והוא סיפר להם שהוא הגיע לגן ואמרו לו שלקחו את הילדות
ההורים היו על הגבול של התקף לב והתקשרו לגננת....
והכל בא על מקומו בשלום...
אבל לפחות הסיפור הזה לימד את הגננות להיזהר...
תוכלי לשלוח לי את התמונה?צודקים, הורדתי.
| yudbyud2אין לכתוב כתובת מייל |
יושר וצדק מאיזו בחינה?מי שזקוק לתמונה - יוכל לקבלה באופן פרטי (יעויין לעיל); אין טעם לפרסומה בראש כל חוצות.
[לשם הדוגמא: באם מכאן תתגלגל התמונה ל'כיכר־השבת' ורעיו (והרי לא רחוק הדבר) - יהא בכך מן היושר והצדק?!].
אבל עדין ההלכה מעל הכלהמאבק הצודק בינתים נוחל כשלונות רבים, (לפי הנכתב בפרוג וגם מעוד מקומות)
אם זה היה בלא דעת- זה לא היה מצליח, לפי התאורים השיטות הן מתוחכמות ביותר רחוקות מחוסר דעת.
אם פרסום תמונה יכול למנוע ממנו עצמו ומעוד אחרים להמשיך (או להתחיל) במעשיהם יש לשקול זאת ברצינות!
לא מגיע לילדי וילדות ישראל להפגע!
לא מגיע לי לרעוד מפחד כל יום שאני שולחת את הילדים לחיידר והילדות לביה"ס!
מגיע לנו בבני ברק כעיר חרדית מינימום של התנהגות מוסרית נורמלית!
עם כל הרחמים על הבחורים והמשפחות שלהם...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים