הזוג המושלם

• הוסף לסימניות
מגניב לגמרי... אהבתי...
מקסים!!!!!

• הוסף לסימניות
וואו, זה פשוט מדהים!!!!!!!
כהרגלך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י esti26;2033352:
אוהבת במיוחד את תמונת החתן המתפלל... מדמיינת את הסרט שתוכלי להפיק לכלה שלו אי"ה...היא תברך אותך על המקצוע שבחרת :)
אסתי, כמו שאלפא אמרה זה בת, יש לי בינתיים רק חתנים :) מקווה שהוא יברך אותי

נכתב ע"י יונית 05041;2033438:
אין דברים כאלה!!!!!!
(אעשה לך מחיר מיוחד על העריכה של הסרט)
תזכרי....

• הוסף לסימניות
משוגעת על הזוג הזה!!!!!!!!
והמלצרית סרט אדום ענק טפוווו טפווו

• הוסף לסימניות
איזה רומנטיות בשביל זוג חסידי \:

• הוסף לסימניות
אין דברים כאלו!
מושלם!!!!!!!!
בטח הסבתא מתמוגגת...........

• הוסף לסימניות
הכל יפה..........
אבל אהבתי במיוחד את שתי האחרונות !!!

• הוסף לסימניות
וואוו........
אין דברים כאלה
הפקה מושלמת
והילדים מתוקים דבש
והמלצרית-אליפות

• הוסף לסימניות
פשוט מדהים....
אולי במקרה את צריכה גם שושבינים?;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפיקים;2034726:
פשוט מדהים....
אולי במקרה את צריכה גם שושבינים?;)
דרכת על נקודה כואבת ;)
הקטנה היתה אמורה להיות שושבינה, הזמנתי שמלמלה מאלי אקספרס לפני חודש וחצי, אני עדיין מחכה...:(
למה, יש לך לעזור לי?

• הוסף לסימניות
הפקה מושלמת! לזוג המושלם:)....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה