שבת קודש הזוכים בהגרלות פרשת דברים ואתחנן | חוזרים בעז"ה לקראת השבת האחרונה של השנה עם 2 הגרלות! מחשב נייד בשווי 1400 ש"ח ו300 שקלים

מיזם לקבלת שבת מוקדם
שימו לב שזה לא אני, אלא ציטטתי עבור @aster
תודה.
מחקתי.
לא קשור לאשכול: יש איזה אשכול שמלמד איך משתמשים בפורום.
תיוג, מעקב, פורומים וכו'
לדוגמא ההגרלות הנ"ל כל שבוע צריכה לעשות חיפוש לראות אם יש הגרלה שבועית או לא, בטוחה שיש מצב לגרום לשלוח לי מייל עדכון על כל שרשור חדש בנושא

לדוגמא ההגרלות הנ"ל כל שבוע צריכה לעשות חיפוש לראות אם יש הגרלה שבועית או לא
1758841430685.png

את יכולה פשוט לעקוב אחרי @GRN ואז לעשות ב "חדש" משתמשים במעקב שלי..

פה יש לך הוראות

תודה.
מחקתי.
לא קשור לאשכול: יש איזה אשכול שמלמד איך משתמשים בפורום.
תיוג, מעקב, פורומים וכו'
לדוגמא ההגרלות הנ"ל כל שבוע צריכה לעשות חיפוש לראות אם יש הגרלה שבועית או לא, בטוחה שיש מצב לגרום לשלוח לי מייל עדכון על כל שרשור חדש בנושא
אם הבנתי נכונה -
נראלי שזו הדרך..

ללחוץ על הלשונית הזו
Screenshot_20250926-015654~2.jpg

ואז על כפתור הניווט

Screenshot_20250926-015721~2.jpg

אח"כ יעלו לשוניות שונות עם מגוון שאלות בעיות ופתרונן..

Screenshot_20250926-020312.jpg

נא לכתוב את מספר הזוכים
בבקשה לעשות זאת בהקדם, כי אני רוצה לעשות את ההגרלה

המילה "זכינו" היא שם קוד לכך שעמדנו בכל תנאי ההגרלה, אם אכן כך, אנא רשמו בצורה ברורה, פלוס מספר הזוכים
*9

זה היה על השבת האחרונה ולא על ראש השנה
אז זכינו

• שכוייח!
Reactions: GRN
  • שכוייח!
Reactions: GRN
@GRN
נ"ל שנהיה פה בלאגן..
חלק כותבים באשכול זה וחלק באשכול זה
קישור לתוצאות ההגרלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

חידוש גדול בשנת תשפ"ו! אורה של השבת הראשונה זורח עד שבט :)

@מימיי הוא הניק הזוכה במחשב נייד בהגרלה מהשבת הראשונה של השנה מתנת @מחשבים זה אני !
תודה לתורם היקר ולכל המשתתפים

פרשת משפטים בפתח
גם השבת תערך הגרלה בעז"ה
סכום הזכיה המעודכן 601 שקלים
תודה לתורמים היקרים!

@מחשבים זה אני !
@אבחון וייעוץ תעסוקתי
@rrrrrrrrrrrrrr
@100 אחוז

מוזמנים לתרום ולהגדיל את סכום הזכיה
(אפשר לתת שם לתפילה, לרפואת, לישועת וכו')

אנא הקפיצו את האשכול!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה