עזרה הזום השתבש

• הוסף לסימניות
הזום אינו עובד,
משום מה זה מחבר הרבה זמן ולבסוף קורס.
אשמח לדעת אם כדאי להתקין מחדש?
ואיך?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
תתקיני, לא נראה לי שיקרה משהו.

אני עשיתי את זה גם, אחרי שלא עבד לי.
אפילו לא הסרתי את הקודם, אלא שלחתי התקנה נוספת,
הסתדר בסוף.

• הוסף לסימניות
ת
תתקיני, לא נראה לי שיקרה משהו.

אני עשיתי את זה גם, אחרי שלא עבד לי.
אפילו לא הסרתי את הקודם, אלא שלחתי התקנה נוספת,
הסתדר בסוף.
תודה על ההיענות!
אפשר לקבל לינק להתקנה?

• הוסף לסימניות
ת

תודה על ההיענות!
אפשר לקבל לינק להתקנה?

פה יש הוראות איך להתקין,
מפנה לדף הורדה של התוכנה.

את צריכה דווקא קישור של הורדה?
או טוב לך גם זה?

• הוסף לסימניות
פה יש הוראות איך להתקין,
מפנה לדף הורדה של התוכנה.

את צריכה דווקא קישור של הורדה?
או טוב לך גם זה?
תודה תודה
כנראה משהו לא בסדר,
הורדתי ומנסה לפתוח אותה, לא הולך..
מה יכולה להיות הסיבה?

• הוסף לסימניות
התקנתי כמה פעמים מחדש וכל פעם זה קורס

קבצים מצורפים

• 1611172704556.png
    1611172704556.png
    KB 12.2 · צפיות: 9

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה