הזום של הפלאש

• הוסף לסימניות
הי ,
עלה שיעור חדש בסדרה "עבודה עם פלאש"
בשיעור הזה נלמד שיש לפלאש זום , ונראה איך הזום של הפלאש משפיע על הצילום
לינק ליוטיוב
לינק לדרופבוקס
שאלות תגובות בקשות ולייקים, יתקבלו בברכה

• הוסף לסימניות
וואו זה בדיוק הנושא שמעסיק אותי כרגע,לשלוט על הפלאש החדש ואני לא מכירה את ניקון יותר מחצי שנה,ואין לי ספר בעברית לSB910 אולי אני יגלה משהו בשיעור שלך....בתקוה שאתה לא תלמד אותי על קנון שאני מכירה 12 שנים חחחח

• הוסף לסימניות
לימד אותי ה-מ-ו-ן !!
אז מענין אותי לדעת האם כאשר אני רוצה תאורה מפוזרת על כל הפריים-האם מומלץ לי יותר לשנות את
הזום לזווית הכי רחבה בMENU או שאין הבדל בין זה לבין האוטומט ? (וההבדל הוא רק אם רוצים אפקט מענין)

• הוסף לסימניות
אוף, למה רק אני לא מצליחה עם השיעורים האלו?
אני נכנסת עם הלינק לדרופבוקס ורואה שם רק את השיעורים הישנים.
איך קוראים לשיעור הזה? למה אני לא רואה אותו?

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות
לצילומית - לגבי ניקון וסוגי פלאש אחרים - זה עובד בדיוק על אותו עיקרון
לרותי20 - אם רוצים שהפלאש יכסה באופן אחיד את הפריים אפשר לעבוד במצב אוטומט ובמידה ורוצים לצלם בזווית רחבה יותר מ 24 ניתן להוריד את המפזר
לRMO - השיעור נקרא ETTL ZOOM
מקווה שעזר...

• הוסף לסימניות
כן,אחרי שראיתי את השיעור לקחתי את הפלאש לידיים והתחלתי ללחוץ על כל מיני כפתורים.
הקנון יותר פשוט לשימוש הניקון משוכלל כל כך שצריך ללמוד אותו.
זה בכל אופן לימד אותי משהו שלא ידעתי כי לא צילמתי הרבה עם פלאש על מצלמה עד שהגעתי לאירועים בחוץ יש לי מה ללמוד!
תודה רבה!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;985681:
כן,אחרי שראיתי את השיעור לקחתי את הפלאש לידיים והתחלתי ללחוץ על כל מיני כפתורים.
הקנון יותר פשוט לשימוש הניקון משוכלל כל כך שצריך ללמוד אותו.
זה בכל אופן לימד אותי משהו שלא ידעתי כי לא צילמתי הרבה עם פלאש על מצלמה עד שהגעתי לאירועים בחוץ יש לי מה ללמוד!
תודה רבה!!!!!!!!
כיף לשמוע שהשיעורים תורמים
מקווה שתמצאי עיניין גם בשיעורים הבאים

• הוסף לסימניות
תודה רבה על השיעורים!

מנהלים,
למה למעלה יש תת פורום של מאמרים ומדריכים -ואין שם שום דבר (ומחקו משם מאמרים מאאאד חשובים כמו מדריך התאורה של רבקה ואילתור הרכבת רקעים של אחינועם)?
אם כל השיעורים האלה יהיו מרוכזים בתת פורום ההוא, זה יהיה קל יעיל ונח למצוא דברים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;986107:
תודה רבה על השיעורים!

מנהלים,
למה למעלה יש תת פורום של מאמרים ומדריכים -ואין שם שום דבר (ומחקו משם מאמרים מאאאד חשובים כמו מדריך התאורה של רבקה ואילתור הרכבת רקעים של אחינועם)?
אם כל השיעורים האלה יהיו מרוכזים בתת פורום ההוא, זה יהיה קל יעיל ונח למצוא דברים.

את לא רואה את הלינק הזה לדוגמה?
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=101973

• הוסף לסימניות
סופסוף הצלחתי לראות..
שיעורים תורמים ומועילים!
תודה!!!

• הוסף לסימניות
כעת אשכול המדריכים פתווח לכולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה