התייעצות הזזת צינור ניקוז של שירותים

• הוסף לסימניות
שלום
האם ניתן להזיז צינור ניקוז של שרותים?
הצינור עובר בחדר השרות, ועכשיו לקראת שיפוץ אני רוצה להזיז את זה 25 ס"מ.

• הוסף לסימניות
איפה הוא נמצא עכשיו? עומד שוכב?
נראה לי שקבלן יוכל לענות לך על השאלה הזו

• הוסף לסימניות
יורד מהקומה העליונה לקומה מתחת

• הוסף לסימניות
לכאורה אפשר להוזיז עם זוויות של 45 מעלות למעלה ולמטה ולהמשיך את הצינור לקומה מתחת

• הוסף לסימניות
השאלה היא בכמה
עם זווית של 45 מעלות להזיז 25 ס"מ זה הרבה שיפוע למעלה והרבה שיפוע למטה כך שאני לא ירוויח כ"כ

• הוסף לסימניות
השאלה היא בכמה
עם זווית של 45 מעלות להזיז 25 ס"מ זה הרבה שיפוע למעלה והרבה שיפוע למטה כך שאני לא ירוויח כ"כ
יש היום זוויות של 45 מע' בגובה של 20 ס"מ בערך כך שעם ריבוע קטן למעלה ולמטה אתה יכול לסיים את הסיפור, השאלה היא האם זה טוב לדבר שלשמו אתה מחפש להוזיז את הצינור

• הוסף לסימניות
אבל הזווית הזאת מרחיקה את הצינור רק ב- 9 ס"מ מהמיקום שהוא נמצא עכשיו
מה שדורש הארכה של הזווית עד שזה ירחיק את הצינור עוד 16 ס"מ, ולחזור על אותו משחק גם למטה

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים הצינור של הניקוז סמוך לקיר חיצוני אם אתה הולך על זה
אתה עושה קידוח של 4 צול בשיפוע וקונה צינור של 4 צול גמיש (זה בצבע שחור) עד למנול למטה
בקיצור תלוי איזה קומה אתם גרים נמוכה או גבוהה האם יש מנול בסמוך או לא
אני עשיתי במטבח ניקוז חיצוני ואח"כ השכן מתחתי התחבר לזה ושילם לי מרצונו חצי מהעלות.

• הוסף לסימניות
לא כדאי להזיז זה יוצר סתימות
הצינור אמור לרדת ברצף מלמעלה עד למטה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה