הזזת 4 צול

• הוסף לסימניות
בהרחבת דירת 3 חדרים ל-5 חדרים כשהוספת החדרים - ההרחבה יוצאת בסוף הבית מה שקורה שחדר האמבטיה (ששם נמצא ה4 צול) תקוע בתחילת הבית שנהפך כולו לחלל הציבורי , (מטבח וסלון) מה היתם ממליצים/ות לעשות?
התכנון היפה ביותר הוא להזיז את האמבטיה כמה מטרים טובים ליד החדרים, השאלה מה עושים עם ה-4 צול
ובמיוחד שאלתי היא על יחידת הורים כששוב חדר ההורים ימוקם רחוק מהאמבטיה והשרותים שקימים כעת.
אשמח לקבל עייצות .

• הוסף לסימניות
בהרחבה לא מוסיפים צינורות 4 צול חדשים?

גם אם לא אפשר למצוא פתרונות כגון ארון לאורך הפרוזדור שבו בחלק התחתון יוחבא השיפוע של הצינור, וכדו'

• הוסף לסימניות
זאת היא שאלתי האם מקובל להוסיף אפילו שמדובר בהרחקה גדולה שיוצרת בעיה.
מה אני צריכה לבדוק לפני שאני ממקמת 4 צול חדש או שזה לא משנה והקבלן אמור להסתדר :)
תודה על הרעיון של הארון.

• הוסף לסימניות
לבדוק שיש מנול בקרבת מקום

• הוסף לסימניות
איזו קומה?
לפעמים כשהדירה אחורית, ולשכנים לא איכפת ראיתי שהוסיפו חיצונית.

• הוסף לסימניות
בבקשה אפשר הסבר יותר מפורט
תודה
כל צינור של 4" בתוך בית יורד למנול שזה בור השופכין ברחוב-
בורות עגולים שמכוסים בפקק, (שנמצאים ברחוב אם אני לא טועה כל 4 מטר)
כמובן מדובר בבורות הביוב ולא הניקוז,
ואם רוצים להוסיף 4" צריך לראות שיהיה לאן לחבר אותו, לאן שהמים יצאו, הם לא יוצאים לאויר,
ברוב המקרים יש מנול קרוב ואז זה לא בעיה ללהוסיף צינור.
ולגבי הוספת צינור חיצוני- תלוי באיזה עיר, ובכל אופן תמיד כדאי שלא יהיה בחזית,
אני הייתי מתיעצת עם הקבלן שמבצע את הפרויקט איך ואיפו כדאי לתכנן את הצינור.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
איזו קומה?
לפעמים כשהדירה אחורית, ולשכנים לא איכפת ראיתי שהוסיפו חיצונית.
תלוי באיזו עיר
ואם רוצים להוסיף 4" צריך לראות שיהיה לאן לחבר אותו, לאן שהמים יצאו, הם לא יוצאים לאויר,
ברוב המקרים יש מנול קרוב ואז זה לא בעיה ללהוסיף צינור.
צריך לשים לב לכיוון הזרימה של הצינורות, כשמוסיפים צינור חדש.
אם לא מחברים נכון, זה יכול ליצור מערבולות וסתימות.

• הוסף לסימניות
לדעתי טוב להתייעץ עם יועץ אינסטלציה, גם כחומר לימוד להמשך וגם כי צריך באמת לדעת לאיזה מנול לחבר את הצמג והיכל למקם את החדש אבל בעיקר כדי ללמוד באופן כללי על העניין הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה