כללי הזמנה אישית לכל חברי הפורום

• הוסף לסימניות
נקי כפיים, איזה זריז כבר הגעת לירושלים, או שאתה גולש מהדרך...

• הוסף לסימניות
אם כך אז אתה נהגת....:)

• הוסף לסימניות
לגיסי היקר שכל כך עוזר לי להתקדם...
(גם כשזה קשה ואני מכריח אותו)

הרבה מזל טוב,
התינוק חמוד לאללה.
תרוו הרבה נחת.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל אלו שטרחו, והשקיעו מזמנם היקר לשמחני בשמחתי, אם זה בברכת מזל"ט מעוצבת ואם זה בנוכחות פיזית. השי"ת ישלח לכם שפע ברכה והצלחה בכל מעשה ידיכם ותראו אך טוב כל ימי חייכם שפע של נחת קדושה וכל טוב.

עשיתם את הלא יאומן והצלחתם להפתיע אותי. אין אין. אתם כוכבים.
אני מדפדף באלבום כל הזמן ולא מפסיק. פשוט מרגש.

ולגיסי היקר והחביב אני מאחל בהצלחה בדרך העיצוב והגרפיקה בה התחלת לפסוע לפני מספר חודשים מועט, ובסוף הסכים שהאתר הזה עלול לעזור לו... אני בטוח שתעלה מעלה מעלה. יש לך כיוון טוב מאד בתחום.

• הוסף לסימניות
חיים, טנא מלא ברכות. לא היה לי מחשב כמה ימים ובכלל לא ראיתי את ההודעה הזו.
בכל מקרה שתזכה לגדלו לתורה חופה ומעשים טובים ותרווה הרבה נחת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה