כללי הזמנה אישית לכל חברי הפורום

• הוסף לסימניות
הודעה משמחת

...שהחיינו וקיימנו והגיענו להודות להשם על רוב טובו בהולדת בני היקר. הנני להזמין את כל חברי הפורום לשמחת הברית שתתקיים בבני ברק ביום ראשון בשעה 9:30 בבוקר באולמי אם וילד.

אשמח מאד שכאו"א יראה הזמנה זו כהזמנה אישית. זה יכול להיות מעניין שחברי פורום יפגשו בנסיבות השמחה, סתם כך באמצע השגרה.

השלום זכר יהיה בביתי רח' אבן גבירול 11 אלעד.

אשמח מאד לראותכם, - נא לאשר השתתפות בתיבה האישית כדי שאדע להיערך בהתאם.

בברכה
חיים דיקמן

• הוסף לסימניות
אתה גר במדורגים? זה די קרוב אלי. אם אני לא אהיה עייף, אולי אקפוץ.

מזל טוב.

• הוסף לסימניות
אלעד...
מתי אני צריך לצאת אם אני רוצה להשתתף ב"שולם זוכר"?
אה כן, פתחו את כביש מכבית.
ונתנו... צא לדרך!

• הוסף לסימניות
מה עם החוצניקים?
אל תשלל את זכותנו!

נראה אתכם נפגשים בשלום זכר בשב"ק, מבלי לדבר ולו מילה אחת אודות 'פרוג' ואביזרייהו!
אולי לפתוח אשכול מיוחדת על הרהורי גרפיקה ביום השב"ק... חבל, אצלי עולה בלכו נרננה רעיונות שלא עולים כל השבוע.

• הוסף לסימניות
כת' לכל חברי לא חברות :)

ומביתר מתי יצאו ? :)

• הוסף לסימניות
בפירוש גם חברות הפורום. נכין שלחן בעזרת הנשים, נראה לי שיהיה לכן נחמד להפגש פנים מול פנים. סתם כך באמצע השגרה. לא?

• הוסף לסימניות
וואו זה רעיון ענק! אבל למה אתה צריך לממן מפגשים כאלו? כאילו מי שנולד לו ילד נולד איתו תקציב ארועים מיוחד???

הלוואי...

• הוסף לסימניות
היות והדרך מלונדון לאלעד הוא קצת רחוק, חיים, בלית ברירה תצטרך למחול אותי על אי השתתפות בשמחתך, אבל את ברכתי לא אמנע ממך, שתזכה את וב"ב לגדלו לתורה ולחופה ולמעשים טובים ותראה ממנו ומשאר יוצ"ח רב נחת ושמחה.

• הוסף לסימניות
גם אני שולח ברכותי החמות מריחוק מקום וקירוב הלב:
תזכה להכניסו לבריתו של אאע"ה בעתו ובזמנו,
ולגדלו לתורה ולחופה ולמעש"ט מתוך נחת ושמחה.

• הוסף לסימניות
אני מאמין באמונה שלימה בביאת המשיח - - -

• הוסף לסימניות
???
יוסעלע וזענטער כבר מברכים עכשיו את חיים בגלל שלא יהיו בברית היות ויש מרחק בין לונדון וארה"ק וכו'.
אז כתבתי את הנ"ל. כי אני מאמין בביאת המשיח במהרה.
מובן?

• הוסף לסימניות
גם אנחנו מספקים בברכת "מזל טוב" גדולה וענקית ושתרבינה השמחות בכל בתי ישראל בין הם גרפיקאים/איות ובין אם לאו...

• הוסף לסימניות
מזל טוב! מזל טוב!:)
תמסור גם לרעיתך ממני!
יה"ר שתזכו לגדלו לתורה, חופה ולמעשי"ט
ושתרוו נחת ממנו ומכל יצו"ח אכי"ר

• הוסף לסימניות
שילת -
מי אמר שזה על חשבנו ע"ז נאמר: "מתן שכרה בצידה.. או במעטפה ;).

בברכה,
יוסי.

• הוסף לסימניות
ויקרא שמו בישראל: יהונתן
זה הקטן גדול יהיה בעז"ה.
לכתוב מי הגיע?...
תנחשו

• הוסף לסימניות
שם יפה...ושובב...

נקי כפיים אנחנו גרועים בניחושים :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה