הזמנה באינטרנט של פליימוביל ופישר פרייס מחו"ל

• הוסף לסימניות
בדקתי עכשיו מחירים באמזון לעומת פליימוביל שקניתי היום במכירה של ברלה ופה בארץ יצא יותר זול וזה עוד לפני המשלוח לארץ שהיה עולה עוד

• הוסף לסימניות
אני רוצה לגו של חברת "לגו" - לא החלקים הקטנים... אלא מה שאפשר לתת לילדים בגילאי שנה וחצי.
תעזרו לי עם קישורים בבקשה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל;1553987:
אני מחפשת אתר עם משלוחים לאמריקה חינם, או במחיר שפוי. יש?

אם יש לך כתובת באמריקה זו לא בעיה
קודם כל יש את האתר של פליימוביל בעצמם, הבעיה ששם חיבים כרטיס עם כתובת אמריקאית.
ואמזון - אני קונה שם המון, תחפשי לרוב המוצרים יש משלוח חינם. המחירים בדרך כלל כמו באתר של פליימוביל - את יכולה להשוות.
את יכולה לבדוק גם בטרגט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י azi;1554832:

המילה "דופלו" אומרת שזה הגדול?

תודה על הקישור, יחד עם זאת, אני רואה שם רק ערכות של מוטיבים מסויימים. אני מעוניינת לרכוש לגו בגודל שמתאים לגיל שנה וחצי, את הקלאסי, עם החלקים הפשוטים ב-4 צבעים...

מי יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
מסוק, אופנוע וניידת משטרתית יוצא באמזון כ210 שח כולל משלוח.
יש בארץ כזה מחיר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה