הזמנה בנקסט - קצת דחוף

• הוסף לסימניות
אם אני מזמינה פעמיים בחודש וכל פעם פחות מ 250 ו - 2 הקניות מצטרפות יחד כן ל - מעל 250 ₪. האם יגבו לי על זה מכס? או שזה בסדר שזה ב 2 קניות נפרדות בהבדל של שבוע.

• הוסף לסימניות
זה בסדר גמור
אפילו בהבדל של יום

• הוסף לסימניות
אני ליתר ביטחון מחכה 3 ימי עסקים

• הוסף לסימניות
אין בעיה
לא נראה לי שצריך לחכות יותר מיום, (יומיים)
אבל כשאת מחכה יום אז תשימי לב שבאמת עבר יום........
בהצלחה

• הוסף לסימניות
בעיקרון, כל 72 שעות - זה קניה נפרדת.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי 2 קניות - אחת במוצ"ש והשניה בראשון בערב -כל אחת בערך 270 ש"ח
והיה בסדר גמור, לא מכס ולא כלום

• הוסף לסימניות
נראה לי שמספיק פשוט לחכות לקבל את ההודעה שהמשלוח יצא
ואז להזמין הזמנה נוספת

או בשני כתובות אימיילים שונות ומשלוח ע"ש הבעל
אז בטוח לא יצרפו את החבילות

• הוסף לסימניות
אגב, הדולר עכשיו כמעט 4
זה יוצא 285

• הוסף לסימניות
אני חילקתי את הקניה בשני תשלומים נפרדים
ובהפרש של כמה דקות
ולא הייתה שום בעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה