התייעצות הזמנה ב George לפני כחודש והחבילה לא הגיעה

• הוסף לסימניות
מה ניתן לעשות?
שלחתי להם הודעה והם אומרים שזה כבר בארץ
יש משהי שיש לה ניסיון עם כזה מקרה?

• הוסף לסימניות
מה ניתן לעשות?
שלחתי להם הודעה והם אומרים שזה כבר בארץ
יש משהי שיש לה ניסיון עם כזה מקרה?
לי
אחרי שחיכיתי חודש וחצי, ושלחתי אחרי חודש פנייה באתר וענו לי אותו דבר (שזה כבר בארץ והתעכב בגלל קורונה וסגרים וכו')
שלחתי עוד פנייה, מאוד נזעמת
כתבתי שאני לא יקנה אצלם יותר ולא ימליץ לאף אחד, ושהם סתם מורחים תירוצים וזה לא מקובל שמשלוח חורג בכל כך הרבה זמן, ועוד אחרי שגובים עליו כסף, ויכול להיות שהבגדים שקניתי כבר לא יהיו טובים (כי קניתי לתינוקת) וכו'
ודרשתי לקבל החזר כספי מלא, יום אחר כך קיבלתי חזרה את הכסף.
מהמשלוח לא שמעתי מאז, לא אכפת לי לא לקבל אותו אם יש לי החזר...

• הוסף לסימניות
לי
אחרי שחיכיתי חודש וחצי, ושלחתי אחרי חודש פנייה באתר וענו לי אותו דבר (שזה כבר בארץ והתעכב בגלל קורונה וסגרים וכו')
שלחתי עוד פנייה, מאוד נזעמת
כתבתי שאני לא יקנה אצלם יותר ולא ימליץ לאף אחד, ושהם סתם מורחים תירוצים וזה לא מקובל שמשלוח חורג בכל כך הרבה זמן, ועוד אחרי שגובים עליו כסף, ויכול להיות שהבגדים שקניתי כבר לא יהיו טובים (כי קניתי לתינוקת) וכו'
ודרשתי לקבל החזר כספי מלא, יום אחר כך קיבלתי חזרה את הכסף.
מהמשלוח לא שמעתי מאז, לא אכפת לי לא לקבל אותו אם יש לי החזר...
למשל בנקסט -מחזירים מיד את הכסף ולא עושים בעיות.
חשבתי שהנהלים שם אותו דבר
ממש מאכזב

• הוסף לסימניות
למשל בנקסט -מחזירים מיד את הכסף ולא עושים בעיות.
חשבתי שהנהלים שם אותו דבר
ממש מאכזב
לגמרי.
השאירו טעם רע.
זה קרה לעוד הרבה, היו פה ובחכמת נשים כמה אשכולות מיואשים מהם.
חלק מאלו שקיבלו אחרי חודש+ קיבלו את החבילות קרועות ורטובות...

• הוסף לסימניות
לגמרי.
השאירו טעם רע.
זה קרה לעוד הרבה, היו פה ובחכמת נשים כמה אשכולות מיואשים מהם.
חלק מאלו שקיבלו אחרי חודש+ קיבלו את החבילות קרועות ורטובות...
התכתבת איתם באנגלית דרך ה translate?
כי לא תמיד זה מתרגם מדויק
יכול להיות שלא הבינו אותי.....
אני רוצה לבקש כסף חזרה וגם פיצוי......

• הוסף לסימניות
התכתבת איתם באנגלית דרך ה translate?
כי לא תמיד זה מתרגם מדויק
יכול להיות שלא הבינו אותי.....
אני רוצה לבקש כסף חזרה וגם פיצוי......
אני דוברת אנגלית, כתבתי להם ישר באנגלית....

• הוסף לסימניות
ל-Globale כתבתי מייל עם כותרת "שירות לקוי - התרעה לפני פניה לרשות להגנת הצרכן "
הם הגיבו לי מהר שהחבילה כבר תגיע לכתובת הגיונית יותר.(הם פיזרו לי את החבילה על פני 2 נקודות חלקוה שונות, במרחק רבע שעה לכל כיוון)
זה היה ביום ראשון, נראה מה יקרה...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הזמנתי ב26.11 והיום הגיעה החבילה עם שליח עד הבית. הפריטים באיכות מצויינת.
עדיין מתלבטת אם זמן ההמתנה הארוך שווה את המחירים הזולים יחסית.

• הוסף לסימניות
הזמנתי לפני שלושה שבועות וביום שישי הגיע המשלוח עד דלת הבית ארוז היטב ובאיכות מעולה.

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי לפני 7 שבועות, לפני שבוע וחצי אחרי 3 מיילים נזעמים החזירו לי את הכסף, אבל המשלוח עוד לא הגיע.....

• הוסף לסימניות
יש שתי שיטות משלוח. אולי זה הבעיה
הזמנתי לפני שבועיים וחצי והגיע לי עם שליח עד הבית. ממש מרוצה

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי לפני 7 שבועות, לפני שבוע וחצי אחרי 3 מיילים נזעמים החזירו לי את הכסף, אבל המשלוח עוד לא הגיע.....
מה כתבת להם?
הזמנתי גם יותר מחודש ולא הגיע כלום
הזמנה במלא כסף.
ממש לא בסדר מצידם.

• הוסף לסימניות
יש שתי שיטות משלוח. אולי זה הבעיה
הזמנתי לפני שבועיים וחצי והגיע לי עם שליח עד הבית. ממש מרוצה
מה פירוש שתי שיטות?
לפני 3 חוד' עשיתי הזמנה וכן הגיע אחרי שבועיים וחצי
בהזמנה האחרונה לא הגיע ועבר כמה שבועות
לא עשיתי שום שינוי בהזמנה השניה.

• הוסף לסימניות
ל-Globale כתבתי מייל עם כותרת "שירות לקוי - התרעה לפני פניה לרשות להגנת הצרכן "
הם הגיבו לי מהר שהחבילה כבר תגיע לכתובת הגיונית יותר.(הם פיזרו לי את החבילה על פני 2 נקודות חלקוה שונות, במרחק רבע שעה לכל כיוון)
זה היה ביום ראשון, נראה מה יקרה...
מיזה -Globale ואשמח אם יש לך את מה שכתבת באנגלית
אפשר לתקשר איתם בעברית?

• הוסף לסימניות
מה כתבת להם?
הזמנתי גם יותר מחודש ולא הגיע כלום
הזמנה במלא כסף.
ממש לא בסדר מצידם.
במיילים הראשונים כתבתי להם איפה זה, זה לא סביר וכו' והם ענו אנא התעזרו בסבלנות בלה בלה

סיפרתי לאמא שלי יום אחד את התסכול שלי, והיא עובדת בסוג של שירות לקוחות והיא אמרה לי שצריך לכתוב להם דרישה קונקרטית, לא רק לכתוב כמה אני עצבנית והם לא בסדר
אז במייל האחרון כתבתי להם שאני דורשת לדעת איפה בדיוק החבילה שלי, ואם אין עדכון או שזה לא מגיע עוד 4 ימים אז אני דורשת חזרה את הכסף שלי, ואני לא קונה מהם יותר
הם התנצלו, אמרו שמחזירים את את הכסף, ונא לעדכן כשהחבילה מגיעה
כמובן שמאז אין עדכון עדיין איפה החבילה (עדיין רשום שנשלח ב-5.11.20).
בקצב הזה כשיגיע המעיל של בת ה-8.5 הוא יתאים לבת ה-3....

• הוסף לסימניות
במיילים הראשונים כתבתי להם איפה זה, זה לא סביר וכו' והם ענו אנא התעזרו בסבלנות בלה בלה

סיפרתי לאמא שלי יום אחד את התסכול שלי, והיא עובדת בסוג של שירות לקוחות והיא אמרה לי שצריך לכתוב להם דרישה קונקרטית, לא רק לכתוב כמה אני עצבנית והם לא בסדר
אז במייל האחרון כתבתי להם שאני דורשת לדעת איפה בדיוק החבילה שלי, ואם אין עדכון או שזה לא מגיע עוד 4 ימים אז אני דורשת חזרה את הכסף שלי, ואני לא קונה מהם יותר
הם התנצלו, אמרו שמחזירים את את הכסף, ונא לעדכן כשהחבילה מגיעה
כמובן שמאז אין עדכון עדיין איפה החבילה (עדיין רשום שנשלח ב-5.11.20).
בקצב הזה כשיגיע המעיל של בת ה-8.5 הוא יתאים לבת ה-3....
כתבת להם באנגלית?

• הוסף לסימניות
כן, זה הנוסח:

I demand an immediate update as to exactly where my order is located. The fact that there are delays does not explain the lack of tracking info.
I am requesting either the completed order at my door by next monday, or a complete refund including all shipping costs.

I am very disappointed, and if this is not remedied immediately I will not be buying from you again.

• הוסף לסימניות
מיזה -Globale ואשמח אם יש לך את מה שכתבת באנגלית
אפשר לתקשר איתם בעברית?
GLOBALE היא חברת השילוח של GEORGE
מצ"ב קישור לאתר

מצ"ב קישור לשירות לקוחות

לקח לי זמן להבין ש-GEORGE מעבירים את החבילה לחברת HDF שמעבירה את המשלוח לנקודת החלוקה
מצ"ב קישור

התכתבתי תחילה עם HDF, שהם טענו לי שהם מעבירים את המשלוח לאן ש-GLOBALE מבקשים.
דמי המשלוח משולמים ל-GLOBALE, והם אלה שמחיובים ללקוח.

הודעה ראשונה כתבתי להם באנגלית (בעזרתו האדיבה של translate.google)
בהודעה השניה, החלטתי ברוב זעמי, שגם להם יש תרגום של גוגול, ושיסתדרו. אם הם גאים בזה שהם שולחים כל דבר לארץ. שיתמודדו עם שפת המדינה.

אני בעד להתלונן עליהם. הם אנטיפטיים לגמרי

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....