לימה ניתן לעשות?
שלחתי להם הודעה והם אומרים שזה כבר בארץ
יש משהי שיש לה ניסיון עם כזה מקרה?
למשל בנקסט -מחזירים מיד את הכסף ולא עושים בעיות.לי
אחרי שחיכיתי חודש וחצי, ושלחתי אחרי חודש פנייה באתר וענו לי אותו דבר (שזה כבר בארץ והתעכב בגלל קורונה וסגרים וכו')
שלחתי עוד פנייה, מאוד נזעמת
כתבתי שאני לא יקנה אצלם יותר ולא ימליץ לאף אחד, ושהם סתם מורחים תירוצים וזה לא מקובל שמשלוח חורג בכל כך הרבה זמן, ועוד אחרי שגובים עליו כסף, ויכול להיות שהבגדים שקניתי כבר לא יהיו טובים (כי קניתי לתינוקת) וכו'
ודרשתי לקבל החזר כספי מלא, יום אחר כך קיבלתי חזרה את הכסף.
מהמשלוח לא שמעתי מאז, לא אכפת לי לא לקבל אותו אם יש לי החזר...
לגמרי.למשל בנקסט -מחזירים מיד את הכסף ולא עושים בעיות.
חשבתי שהנהלים שם אותו דבר
ממש מאכזב
התכתבת איתם באנגלית דרך ה translate?לגמרי.
השאירו טעם רע.
זה קרה לעוד הרבה, היו פה ובחכמת נשים כמה אשכולות מיואשים מהם.
חלק מאלו שקיבלו אחרי חודש+ קיבלו את החבילות קרועות ורטובות...
אני דוברת אנגלית, כתבתי להם ישר באנגלית....התכתבת איתם באנגלית דרך ה translate?
כי לא תמיד זה מתרגם מדויק
יכול להיות שלא הבינו אותי.....
אני רוצה לבקש כסף חזרה וגם פיצוי......
מה כתבת להם?אני הזמנתי לפני 7 שבועות, לפני שבוע וחצי אחרי 3 מיילים נזעמים החזירו לי את הכסף, אבל המשלוח עוד לא הגיע.....
מה פירוש שתי שיטות?יש שתי שיטות משלוח. אולי זה הבעיה
הזמנתי לפני שבועיים וחצי והגיע לי עם שליח עד הבית. ממש מרוצה
מיזה -Globale ואשמח אם יש לך את מה שכתבת באנגליתל-Globale כתבתי מייל עם כותרת "שירות לקוי - התרעה לפני פניה לרשות להגנת הצרכן "
הם הגיבו לי מהר שהחבילה כבר תגיע לכתובת הגיונית יותר.(הם פיזרו לי את החבילה על פני 2 נקודות חלקוה שונות, במרחק רבע שעה לכל כיוון)
זה היה ביום ראשון, נראה מה יקרה...
במיילים הראשונים כתבתי להם איפה זה, זה לא סביר וכו' והם ענו אנא התעזרו בסבלנות בלה בלהמה כתבת להם?
הזמנתי גם יותר מחודש ולא הגיע כלום
הזמנה במלא כסף.
ממש לא בסדר מצידם.
כתבת להם באנגלית?במיילים הראשונים כתבתי להם איפה זה, זה לא סביר וכו' והם ענו אנא התעזרו בסבלנות בלה בלה
סיפרתי לאמא שלי יום אחד את התסכול שלי, והיא עובדת בסוג של שירות לקוחות והיא אמרה לי שצריך לכתוב להם דרישה קונקרטית, לא רק לכתוב כמה אני עצבנית והם לא בסדר
אז במייל האחרון כתבתי להם שאני דורשת לדעת איפה בדיוק החבילה שלי, ואם אין עדכון או שזה לא מגיע עוד 4 ימים אז אני דורשת חזרה את הכסף שלי, ואני לא קונה מהם יותר
הם התנצלו, אמרו שמחזירים את את הכסף, ונא לעדכן כשהחבילה מגיעה
כמובן שמאז אין עדכון עדיין איפה החבילה (עדיין רשום שנשלח ב-5.11.20).
בקצב הזה כשיגיע המעיל של בת ה-8.5 הוא יתאים לבת ה-3....
GLOBALE היא חברת השילוח של GEORGEמיזה -Globale ואשמח אם יש לך את מה שכתבת באנגלית
אפשר לתקשר איתם בעברית?
אלו 2 שיטות יש?יש שתי שיטות משלוח. אולי זה הבעיה
הזמנתי לפני שבועיים וחצי והגיע לי עם שליח עד הבית. ממש מרוצה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים