כללי הזמנה לאירוסין

• הוסף לסימניות
בשעה טובה ומוצלחת אני מתארסת ביום א' הבא :)
אני רוצה לעשות הזמנה לאירוסין אבל אני לא מוצאת בשום מקום להשראה,
איך לנסח נכון את ההזמנה? ומה רושמים בהזמנה וכו'?

אגב, זה גם חינה ואירוסין ביחד.

זה דחוף
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
א. מזל טוב!!!!

ב. הזמנה לאירוסין? אני אישית עדיין לא נתקלתי בכזה סוג של הזמנות (כיון שבד"כ האירוסין והווארט כ"כ צפופים שבקושי אולם ניתן למצוא...) אבל בכולופן מבחינת המלל נראה לי מלל פשוט שאפשר לקחת גם מהזמנות לחתונה, ומבחינת העיצוב - השמיים הם הגבול...

ג. מה זה גם אירוסין וגם חינה ביחד? מין כלאיים שלא שמעתי:eek:

• הוסף לסימניות
מזל טוב!
לחינה מתאים כל מיני עיטורים עגולים שבתוכם יש מורכבות כזו, לא? שימי את העיגול על החלק העליון כך שהעיגול יהיה נחתך באמצע שלו, ואז יבצבץ החלק השני מהצד השני.
וצבע חרדל גם מתאים.
גם אני עוד לא נתקלתי בהזמנה לאירוסין. אבל אפשר לעשות אולי הזמנה על דף נייר בתוך מעטפה. אפשר לעשות כדטיס מקופל שהוא גם משמש כמעטפה- מתקפל לשלוש חלקים כאשר יש נשני חלקים זהים גדולים וחלק שלישי דק שמתקפל ונסגר עם מדביקה.
הנה דוגמה מגוגל
יש שם גם נוסח מסויים,
ואני מניחה שניתן לכתוב:
הנכם מוזמנים להשתתף במסיבת האירוסין
ובטקס החינה המסורתי
שיתקיים... וכו'

• הוסף לסימניות
ממליץ להמעיט את ענין האירוסין בהזמנה וללכת על עיצוב "חינתי". לארידי יש מגוון סגנונות שיתאימו לשילוב בהזמנה.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה