chasidishplus.co.il
על איזה גודל דף פתחת?אני עשיתי בפוטושופ.
בכללי פחות אוהבת לעבוד על אילוס..
תודה רבהתנסי את קאנבה,
כשמכירים את האתר אפשר להגיע לתוצאות מדהימות.
עשיתי לפי גלויה ריבועית 15 על 15.על איזה גודל דף פתחת?
היה נשמע לי כבד לעשות בפוטושופ כי זה בעיקר לתמונות
אבל מה שחשוב לי זה על איזה גודל לפתוח כדי שבכל המסכים זה יראה טוב?
שעשית בפוטושופ על איזו אפשרות בחרת? אני פשוט עכשיו מתחילה בפוטושופ כי עד עכשיו הייתי נעולה שאני עושה באילוס.עשיתי לפי גלויה ריבועית 15 על 15.
את יכולה לעשות גם לפי 15 על 10.
דווקא בגלל שזו תוכנה של תמונות יותר קל לי לעצב איתה היא פחות מסובכת בדברים האלו.
כשצריך לבנות וקטור חדש אז באמת יותר קל ומתאים באילוס.
כתבתי ישירות בתוכנה.ולכתוב לא היה קשה בפוטושופ?
או שייבאת קבצים מאילוס?
פוטו.כ
שעשית בפוטושופ על איזו אפשרות בחרת? אני פשוט עכשיו מתחילה בפוטושופ כי עד עכשיו הייתי נעולה שאני עושה באילוס.
אני צריכה רק בשביל מסכים ולא להדפסה אשמח שתכווני אותי
צפה בקובץ המצורף 1426921
לדעתי תפיסה מוטעית שרווחת אצל המון.פוטושופ מיועד לתמונות ולא לטקסטים.
כפי שכתבתי או פוטו או פרינט ולבנות קטוגריה בcustemצפה בקובץ המצורף 1426931זאת החלונית שנפתחת לי כשאני לוחצת על new.
תגידי לי על איזו אפשרות את לוחצת כדי שאדע במה לבחור ולהתחיל לעצב
אני חושבת להעלות רקע של תמונה מפריפיק ואת הכיתוב לעשות בעצמיאני עושה באילוס. הכי מקצועי.
פוטושופ מיועד לתמונות ולא לטקסטים.
אם את לא מכירה תוכנות גרפיות- יש דברים נחמדים בקנווה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים