כללי הזמנה לבר מצוה- בבקשה חוו"ד

• פותח הנושא evart
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה דעתכם?
הנבל ומגדל דוד הם לפי בקשה מהלקוח,
הורדתי באיכות כדי שהצליח להעלות לכאן.
זו הזמנה חד צדדית.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 815 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
בכללי, נחמד מאוד.
אהבתי את הצבעים.
תשני למרכאות רגילות וגם את הפונט.
העיטור בשמאלי למטה ג"כ נפגש בטקס, תסדרי אותו.
אין קשר בין 2 העיטורים.

• הוסף לסימניות
אהבתי את העיטור הגדול!!!
יש לזה זכויות שמורות?
אם לא, בבקשה שלח לי לתוך מיל הפרטי שלי.
תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טל;265069:
אהבתי את העיטור הגדול!!!
יש לזה זכויות שמורות?
אם לא, בבקשה שלח לי לתוך מיל הפרטי שלי.
תודה.
למה האגואיזם הזה?
אם כבר שיעלה לכולם

• הוסף לסימניות
נכון צדקת.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, אהבתי את החיבור לשם דוד עם מגדל דוד והנבל...

בסך הכל מאוד יפה וחגיגי ומרשים

הערות קטנות:
העיטור בפינה השמאלית התחתונה מתנגש עם העיטור השני, הם לא אותו סגנון. אני אומר: או אותו סגנון, או שעדיף לוותר עליו.
אולי לשים את הנבל שמה במקומו.

דבר שני, הטקסט קצת עמוס וחדגוני וגם הולך במין אלכסון שנסוג אחורה, כאילו לפנות מקום לעיטור בפינה... זה טעון שיפור, קשה לי לתת רעיונות ספציפיים איך לסדר את הטקסט, אם הוא היה מולי הייתי משחק קצת עם הגודל פונט של פסקאות מסויימות, עם המרווחים, מנסב לשלב איזה גימיק אולי (אולי עושה את המזמור לדוד בשחור ובקשת)
הקיצר...

בכל אופן, יישר כוח, עבודה מאוד יפה ומעניינת

• הוסף לסימניות
הזמנה מענינת מאד
הטקסט נראה לא ממש ממורכז,
וכן הייתי מקטינה את הטקסט הכחול

• הוסף לסימניות
מאד יפה
העיטור בצד שמאל מיותר לחלוטין
תיישר את הפסקאות, נראה לי שהן בורחות ימינה

• הוסף לסימניות
העימוד קצת בעייתי מה שכתוב הנחת תפילין זה קצת בצד ימין וגם העיטור השמאלי מפריע לטקסט אולי תתן לזה קצת שקיפות 

• הוסף לסימניות
אולי את העיטור הימני תנסי להשכיב על המגדל, כמובן לא בדיוק רק בכיוון הזה?
ואת העיטורר השמאלי למחוק,
ואולי שיר מזמור לדוד בקשת במרכז ובשני הצדדים את העיטור השמאלי?
בעליה לתורה, בין ה' תמוז לתשס"ט הרווח גדול מדי,.

בכללי לא ברור משהו מפריע, כאילו צועק הלקוח ביקש מגדל דוד ונבל, אז הכנסתי, נראה לי שאין להם מספיק חיבור.

ואחרי כל המקלחת, גם אני אשמח לקבלאת העיטור הוא מדהים!

ותגידי מה דעתך אולי למרכז את הטקסט למרכז הכרטיס, ולעשות את מגדל דוד בהמשכים משני הצדדים? נראה לך יצא יפה?

• הוסף לסימניות
איזה מייבש זה שבנאדם מבקש חוו"ד ולא טורח להתייחס

• הוסף לסימניות
המסגרת לדעתי צריכה להיות יותר עדינה ומקושטת ובכותרות להריד מעבר צבע אולי שיהיה רק זהב או משהו כזה
השאר יפה מאוד!!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל נותני הרעיונות מהם אפיק
מה שנראה לי נחוץ ,עזרתם לי בהחלט.
התגובות שונות מאדם לאדם
כידוע על טעם וריח אין מה להתוכח ...גם למעצבים יש כנראה טעמים שונים ...
אחד אוהב מודרני השני יותר שמרני
ככה זה בתחום האמנות יש הרבה זרמים של אומנות מופשט ראליסטי... יש אומנים שנצמדים למציאות והתמונה שיוצרים היא מדויקת ודומה למציאות ויש אומנים שהכל אצלם היא חוויה של צבעים הדמויות מטוטשות ומעוותות
והם נחשבים אמנים דגולים כדוגמאת מרק שאגל, פיקסו ועוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה