כללי הזמנה לבר מצווה

• הוסף לסימניות
מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
למה אין תגובות? בבקשה תעזרו לי...

• הוסף לסימניות
ואיך זה?

מחכה לתגובות!

קבצים מצורפים

• הזמנה לבר מצוה- צד חיצוני.jpg
    KB 33.6 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
מה לעשות? לא כ"כ אהבתי.
אם אין לך תמונה אחרת של תפילין אולי תנסי לצייר לבד רצועות דקות יותר? כמו שזה נראה עכשיו זה נראה לי מידי גס.

• הוסף לסימניות
את צודקת, עכשיו זה יותר טוב?

קבצים מצורפים

• הזמנה לבר מצוה- צד חיצוני.jpg
    KB 33.3 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
תלוי על איזה נייר זה יודפס.
אם יוציאו את זה על נייר מכתבים משובח, כך שמרקם הנייר ייראה היטב מבעד לדיו, זה נראה לי יצא יפה מאוד.
אם זה על נייר רגיל, אולי כדאי לעשות פחות שחור בעיניים (להפוך את התפילין רק לקוים חסרי מילוי, למשל)

• הוסף לסימניות
תלוי על איזה נייר זה יודפס.
אם יוציאו את זה על נייר מכתבים משובח, כך שמרקם הנייר ייראה היטב מבעד לדיו, זה נראה לי יצא יפה מאוד.
אם זה על נייר רגיל, אולי כדאי לעשות פחות שחור בעיניים (להפוך את התפילין רק לקוים חסרי מילוי, למשל)

• הוסף לסימניות
אמורים להדפיס את ההזמנה בצבע על נייר יפה (לפי בחירתם), אשמח לקבל גם יעוץ על בית דפוס בירושלים או ב"ב להדפסה של 700 הזמנות במחיר ושירות טוב.

• הוסף לסימניות
700 הזמנות לבר מצווה???
זה 1400 איש (הזמנה לזוג) בלי לחשבן ילדים...
ואם זו הזמנה שאמורה להיות מחולקת לכל כך הרבה אנשים הייתי משקיעה הרבה יותר בעיצוב...
(כי כנראה זה יהיה גם באולם מספיק גדול, וכנראה גם יפה, כדי להכיל את כולם וההזמנה צריכה להיות חלק מקונספט האירוע).

• הוסף לסימניות
זה יותר טוב?

• הוסף לסימניות
הרצועות כאן ממש יפות, הכיתוב היה הרבה יותר יפה בישר.
מה לעשות, אני אהבתי את השני.
אגב, EDEN7115, החישוב של מס' ההזמנות כפול זוגות שווה מס' המנות ממש לא תקף בציבור שלנו. לא יודעת לאיזה מגזר את משתייכת, אבל בציבור החרדי, הליטאי לפחות, אבל בטח גם החסידי, לא מזמינים לבר מצווה ידידים שאמורים לשבת מתחילה ועד סוף לסעודה בת 3 מנות, אלא כל החברים מהשכונה/שטיבל/כולל באים להגיד מזל טוב ולאכול מנת קוגל/בורקס בדרך לארוע הבא. כך שהחישוב על יוקרתיות האולם וההזמנה ממש לא תקף...
מכימה איתי, chchchc?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה