כללי הזמנה לבר מצווה

• הוסף לסימניות
חוות דעתכם חשובה לי מאוד!!!

קבצים מצורפים

• לפרוג 11.jpg
    2.6 MB · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד.
א. להקטין מאוד את ה"בעזרת השי"ת..."
ב. להקטין בכלל את כל הטקסט, תתני אוויר...
ג. התפילין לא נראות טוב ליהודי המניח אותן.... הזווית הזו נראית שמישהו זרק אותן חלילה על הרצפה...
ד. המרכוז הכללי לא נכון ביחס של מסיום העיטור, לקצה הימני.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
א. להקטין מאוד את ה"בעזרת השי"ת..."
ב. להקטין בכלל את כל הטקסט, תתני אוויר...
ג. התפילין לא נראות טוב ליהודי המניח אותן.... הזווית הזו נראית שמישהו זרק אותן חלילה על הרצפה...
ד. המרכוז הכללי לא נכון ביחס של מסיום העיטור, לקצה הימני.

• הוסף לסימניות
כנ"ל, להקטין את המלל.

• הוסף לסימניות
מקסים, כנ"ל לשנות את גודל הפונט ולדעתי גם את סוג הפונט

• הוסף לסימניות
יפה
נראה לי שכדאי למצוא תמונה פחות מפוקסלת של הכותל ברקע

• הוסף לסימניות
באופן כללי נראה טוב. אבל בגלל שזה הזמנה הייתי הולכת על קו יותר נקי.
א. הייתי מורידה את הכותל ומבהירה את הרקע
ב. להקטין מאד מאד את כל הכתב.
ג. ברגע שתקטיני את הכתב תוכלי למרכז גם את העליה לתורה
ד. הכתב עצמו, מלכתחילה הוא נוטה לשמאל? כי זה לא נראה כל כך טוב. אולי תנסי כתב אחר

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!
בקשר לגודל הכתב. שלחתי ללקוח סקיצה לפני הסופי והוא אישר ואמר לי להגדיל את הכתב... אז הגדלתי וככה הוא אוהב.
בקשר לכותל- דרישה א' של הלקוח: תשלבי את הכותל ברקע... אז מה נותר לי לעשות? הבהרתי אותו ונתתי לו מסיכה שיתפוס כמה שפחות מקום... גם אני הייתי מעדיפה בלי.
אין לי תמונה אחרת של תפילין... אשמח אם יש למשהו משהו שישתלב יותר יפה. ודווקא אני לא רואה בזה ח"ו זרוקות על הרצפה... זה ממש כך או שאפשר להשאיר?
תיקנתי את המירכוז. תודה.

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה.
מכיוון שאני מתחילה וגם מכיוון שהלקוח בן משפחה- לקחתי מחיר מצחיק על העיצוב.
אבל כמה מתמחרים כזו הזמנה ללקוח (בלי הנחה של משפחה...) ???
אני יודעת ששאלת התמחור הכי בעיתית כאן בפורום אבל אשמח שתתיחסו לשאלתי...
תודה!!!

• הוסף לסימניות
העלו באשכולות קודמים....

בהצלחה בהמשך הדרך!!:)

קבצים מצורפים

• מחירון פרוג.doc
    KB 251.5 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
למנינם כותבים ללא י אחרי המ'.
נהרדעא כותבים עם א' אלא אם כן מדובר בשתי מילים: נהר דעה.
אברהמסקי כותבים ללא ה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה