כללי הזמנה לבת מצווה שתעבור במיילים

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
האינטרנט שלי היה מקולקל והאמת שכבר התגעגעתי...;)
אז מה אתם אומרים על זה?
ומה אומרים על הלוגו שלי אי שם למטה?
תודה מראש!

קבצים מצורפים

• הזמנה לבת מצווה של הודיה סעדיה הדמיה copy.jpg
    KB 363 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
מיוחד!!!
רק הכתב מדי בהיר טיפ טיפה להכהות

• הוסף לסימניות
יפה

• הוסף לסימניות
ההזמנה חמודה ויפיפיה מאוד!
אבל הכהה מסביב קצת מוריד לה מהיופי. הייתי מעדיפה לראות את ההזמנה בלי המסגרת החומה הזו מסביב. זה לא קשור ומזיז את העיניים לצדדים.

• הוסף לסימניות
הזמנה מתוקה להפליא!!!
מצטרפת להערה של שיר, וגם נראה לי שהמילים-"אין עוד מלבדו" לא כ"כ מתאימות למיקום.
לשם מתאים משהו כמו תאריך או "בסיעתא דשמיא"

• הוסף לסימניות
יפה מאד
רק הערה קטנה:
ביתנו = הבית שלנו
בתנו = הבת שלנו

• הוסף לסימניות
נפלא,
חובה להכהות את המילים!
הלוגו שלך חמוד מאד.

• הוסף לסימניות
השחור שמסביב רק הורס את כל היופי והמתיקות שיש בהזמנה..
וחובה להכהות את הכתב - הוא נעלם..

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
המילה "הודיה" - את המסגרת השחורה מסביב הייתי משנה לכתום יותר כההה....
בהצלחה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה