כללי הזמנה להכנסת ספר תורה

• הוסף לסימניות
אני חדשה פה אז אולי מה שאני מבקשת הוא לא כל כך מקובל, אז סלחו לי...

אני צריכה לעצב הזמנה מכובדת (ותעשו טובה ותשכחו לכמה דקות את ההזמנה המדהימה של וקסברגר) להכנסת ספר תורה - גם בשחור לבן להזמנות אישיות וגם בצבע כמודעות לתליה. כמו כל הקליינטים שלי (כמעט) - זה לאדם מחו"ל כך שהסגנון בהתאם.

הבעיה היא שאני בד"כ עובדת בסגנון אחר מאד (פרסומות, קטלוגים - יותר עיצובי ופחות סגנון "מלכות" כזה) כך שהייתי מודה לכם מאד אם מישהו יכול לשלוח לי רעיון / הזמנה שעשה פעם לדוגמא או עוד יותר טוב - מקום שאפשר להוריד משם אימג'ים בסגנון של "עיטורים" ו"עמודים".

כל זה קצת דחוף כי אני צריכה לגמור עם זה בתחילת שבוע הבא.

מקוה שהבנתם מה אני צריכה..

תודה!

ד.ו.

• הוסף לסימניות
מי זה?
לא קשור לארגון "מעיינות" (שלהם אני עושה עבודות), אני מבינה

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת לבקשתך אם אפשר לעזור לנו ללמוד את סגנון העיצוב החסידי זה יעזור לנו מאוד, ואל תדאגו על הפרנסה "מזונותיו של אדם קצובים לו..."
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
-

היה ב'פרוג' אשכול על נשאי רקעים ומסגרות בסגנון חסידי, וגם החברים הסבירו כאן איך להכין רקע.
אם בודקים את הפרטים הקטנים בעיצוב (הבלטה, צל וכד') מגיעים לתוצאות ברמה גבוהה מאד.
הנה הקישור:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=5255&highlight=%E5%F7%F1%E1%F8%E2%F8

• הוסף לסימניות
תודה - בדקתי את זה.
אבל מה שאני צריכה זה המסגרת ולא המילוי...
מאיפה משיגים מסגרות מעניינות?

• הוסף לסימניות
היו פה כמה קישורים בנושא, דווקא לא מזמן.

אני גם לא עובדת בסגנון הזה אבל מנסה ללמוד קצת

ממליצה לך:
לחפש פה את הקישורים הנ"ל
הנה אחד שבמקרה שמרתי לי
תאספי לך כמה אלמנטים שנראים טובים
אח"כ
לי מאוד עזר להסתכל על עבודות של חברי הפורום
את פתאום מבינה מכמה חלקים כל דבר בנוי.
ואז תשבי על הפוטושופ ותבני לך את הגרפיקה הרצוי'ה,
וכמובן תעלי לפה לביקורת בונה - המומחים יעזרו לך בשמחה

• הוסף לסימניות
:)
לא בכוונה

תגידי, מתי את ישנה בכלל???

• הוסף לסימניות
הצלחת להוריד משם (מהלינק שצירפת)?
הם ביטחו את עצמם.
בכל מקרה, מה הקלדת בגוגל לחיפוש? moldings?

• הוסף לסימניות
DEENA -
תעשי print screen
ו - PASTE בפוטושופ.
רק זה ברזולוצי'ה נמוכה.
באילוס אפשר עם הלייב-טרייס לעשות משהו אולי.

הנה הקישור לאשכול בנושא:
עיצובים וקטורי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה