כללי הזמנה להתוועדות חסידית

• הוסף לסימניות
ב"ה
אשמח לשמוע ממכם, מה מבין השניים הכי טוב?
והאם זה משדר קו נקי ואצילי?
תודה רבה

קבצים מצורפים

• ו תשרי.jpg
    KB 361.6 · צפיות: 18
  • ו תשרי2.jpg
    KB 287.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
כיון יפה!
לא צריך לרשום באיזה עיר האולם?
מדי הרבה צבעים. ולמטה להוסיף משו.
הראשון יותר מוצלח.

• הוסף לסימניות
יפה אך הורוד והצהוב מידי ילדותיית תנסי לשנות אותם למשהו יותר בוגר שיזמין אמהות ולא ילדות.. ואלי אף לוותר על הצבע בכלל

• הוסף לסימניות
נחמד מאוד..
אני אהבתי יותר את השני..
נראה לי קצת ריק
אולי להוסיף איזה משהו ברקע הצהב...

• הוסף לסימניות
השני
השילוב של הכתר בראשון לטעמי - צורם (במיוחד עם השתי-וערב חצי מחוק)
העיצוב נקי ומסודר, אבל חסר קונטרסט, הצבעים ילדותיים מדי, וזה קצת ריק

• הוסף לסימניות
השני יפה יותר
אם כי חסר בו פיניש -שקשה להצביע עליו

• הוסף לסימניות
השני יותר מיוחד.
וכמו שכבר כתבו קודמי, להחליף צבעים.
לדעתי לא צריך למטה את העיגול ולהכניס יותר אוירה בטקסט, לא הכל אותו גודל

• הוסף לסימניות
השני יותר יפה. לא אהבתי שהיא כלואה בתוך הכתר..

לא צריך לציין שיש פה תמונה של אישה???

• הוסף לסימניות
מוסיפה את קולי לשני, הראשון עם הכתר נראה לי קצת קיטש.
קו נקי ונעים.

• הוסף לסימניות
השני.
לא צריך לכתוב "אמה של מלכות?"

• הוסף לסימניות
ב"ה

מה אתם אומרים עכשיו?

קבצים מצורפים

• ו תשרי3.jpg
    KB 325.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה. אבל אם זה אמור להופיע בעיתון אז כדאי להגביר צבעים.
אהבתי את הכתום האחרון שהעלת.
למטה תנסי להחליף שלא יהיה כתוב על הרקע הכתום רק דמי השתתפות. הייתי כותבת שם מצפות לראותך...

• הוסף לסימניות
אני אישית אוהבת את הצבעים, לא כל דבר צריך קונטרסט זועק... לפעמים עדין זה טוב. כדאי בסוף להוסיף משהו כמו "נשמח לראותך, הביאי את חברותיך" או משהו בסגנון, ולא רק דמי השתתפות.
אם הייתי מקבלת הזמנה כזו, זה היה מושך את עיני, אצילי, ועדין. כמו הרבנית ע"ה....
משהו (שאני לא יודעת להסביר) צורם לי בשתי הנק' הבאות- שהתמונה של הרבנית בתוך הקרניים, ויש 2 קרניים שיוצאות ממנה, מאזור הצווארון מקדימה... וגם שיש שטח כלכך יפה בתחתית ההזמנה אבל כתוב שם המחיר... לדעתי צריך להיות שם ה"נשמח לראותך" והמחיר מעל/מתחת לטל'. הסיום כלכך יפה, כדאי להבליט את ההזמנה, ולא את המחיר....
(דעתי האישית בלבד...)

• הוסף לסימניות
עשיתי לו שינוי קטן

קבצים מצורפים

• 4.jpg
    KB 332.2 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
השינוי יפה!
אולי תנסי לעשות רקע לא חלק אלא דוג' עדינה מאד.

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה אבל משהו הפרצוף שלה מפריע לי, זה נותן מין תחושה כמו מלאך / נשמה שיוצא/ת מאיזה ענן מסתורי, גורם לי להרתיע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה