- הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;636723:הרבה יותר טוב.
אגב, הצילום שלך?
משתפר בהחלט (אני עוקבת אחרי שרשוריך בפורום צילום, פה ושם).
אכן, צילום שלי, תודה על הקומפלימנט..
נכתב ע"י naamah;636723:הרבה יותר טוב.
אגב, הצילום שלך?
משתפר בהחלט (אני עוקבת אחרי שרשוריך בפורום צילום, פה ושם).
נכתב ע"י ort;636699:לא אהבתי את הרעיון-
נותן הרגשה של ילד-דיסקוטק...
צריך לתת הרגשה קצת יותר "ילדותית"...
(ואם תרצו גם יותר יהודית... אבל זה עניין של טעם וריח)
נכתב ע"י נחמי ווייס;636848:חלקה זהו טקס יהודי מרגש, איזשהו תחנה בחיי הילד והוריו, גיל חינוך וכו'
ההזמנה יפיפיה אבל יותר מתאימה ליום הולדת של גיל אחר, משדרת המון שמחה ושובבות מה שבדרך כלל מבטאים יותר בגיל אחר.
כל חוג ומגזר ותת מגזר מבטא את ארוע זה בצורה שונה, מה שבטוח זה שכל הורה מתפלל ומיחל ביום זה שבנו יגדל בתורה ומעש"ט וישאר יהודי טהור, וע"כ היה מתאים יותר הזמנה קצת יותר תמים וילדותי, קצת טהור , לא חושב כך?
נכתב ע"י נחמי ווייס;636848:ההזמנה יפיפיה אבל יותר מתאימה ליום הולדת של גיל אחר, משדרת המון שמחה ושובבות מה שבדרך כלל מבטאים יותר בגיל אחר.
נכתב ע"י Shia;636876:אני נכנע
נכתב ע"י מירי10;636893:קראתם את האותיות הקטנות??
![]()
![]()
נכתב ע"י Shia;636876:אני נכנע
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים