שיתוף הזמנה לחתונה בעיצוב מיוחד

• הוסף לסימניות
רוצה לשתף בהזמנה שעיצבתי לאחרונה לכלה ,
שידעה מה היא רוצה !
היא אמרה לי שהיא רוצה שיראו את בית המקדש בחלק הקדמי של ההזמנה,
שיהיה גם אבנים ברקע,
שיהיה בגווני זהב שמנת,
ולכתוב את השמות והתאריך בתוך עיגול מקדימה,
בקיצור , איך עושים את זה ?
שיהיה עיצוב נקי, ויפה
וכמובן - - -
שהלקוח יצא מרוצה....
אז הנה ההזמנה לפניכם, אשמח לתגובות.

קבצים מצורפים

• דוגמא להדמיה.jpg
    דוגמא להדמיה.jpg
    5 MB · צפיות: 338
  • הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מיוחד

• הוסף לסימניות
וואו, מיוחד ואצילי.
אהבתי את בחירת הצבעים, ואת הרקע המלכותי הזה.
אם לא מדי מאוחר, הייתי אולי מורידה את הקווים שברקע, חושבת שזה היה אמור להיות תול, אבל בעין זה מרגיש לי קשקוש ועושה לי בלגן בנשמה.
חוץ מזה ממש ממש יפה ומלכותי!

• הוסף לסימניות
ואואו מדהים!

• הוסף לסימניות
וואו, מיוחד ואצילי.
אהבתי את בחירת הצבעים, ואת הרקע המלכותי הזה.
אם לא מדי מאוחר, הייתי אולי מורידה את הקווים שברקע, חושבת שזה היה אמור להיות תול, אבל בעין זה מרגיש לי קשקוש ועושה לי בלגן בנשמה.
חוץ מזה ממש ממש יפה ומלכותי!
הקווים ברקע זה קווי מתאר של בית המקדש... כבקשת הכלה ....כפי שציינתי

• הוסף לסימניות
קווי מתאר של בית המקדש מיוחדים!!
לטעמי לא הייתי מוסיפה פרחים, העיצוב והאיורים כ"כ מדהימים, הייתי נותנת להם את הבמה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה