עזרה הזמנה לחתונה--- עם אפשרות שינויים

• הוסף לסימניות
אני צריכה הזמנה לחתונה בקובץ שאוכל לשנות בו פרטים [חתן, כלה, תאריך חתונה, מקום וכו']

אשמח לכל עזרה

• הוסף לסימניות
תנסי בקנבה (canva)
יש להם שם המון דוגמאות מוכנות ואת יכולה בקלות לשנות פרטים ולהוריד למחשב

• הוסף לסימניות
מה כבר?!
מתי החתונה?
חכי,כל פרוג רצות אלייך....

• הוסף לסימניות
אני צריכה הזמנה לחתונה בקובץ שאוכל לשנות בו פרטים [חתן, כלה, תאריך חתונה, מקום וכו']

אשמח לכל עזרה
אני יכולה לשלוח לך הזמנה יפה בפרופינט וא"כ תשמרי בפי די אף
רק תביאי לי דרך לשלוח לך....

• הוסף לסימניות
זה נראה כך:
הזמנה לגמח.jpg

• הוסף לסימניות
תנסי בקנבה (canva)
יש להם שם המון דוגמאות מוכנות ואת יכולה בקלות לשנות פרטים ולהוריד למחשב
תודה
ניסיתי לפתוח לא יודעת איפה למצוא שם יש מצב לקישור ישיר לדף עם דוגמאות?
מה כבר?!
מתי החתונה?
חכי,כל פרוג רצות אלייך....
ממש עוד לא
זה לא בשביל החתונה
יש עוד מלא זמן
אני יכולה לשלוח לך הזמנה יפה בפרופינט וא"כ תשמרי בפי די אף
רק תביאי לי דרך לשלוח לך....
לא צרכה משהו יפה
הכי פשוט

• הוסף לסימניות
מצרפת לך....
עשיתי בשביל חברה בדיוק בשביל הגמחים. מקווה שלא ישתנה הכתב. יכולה אם את רוצה לשלוח פרטים באשי ואני אשלח לך סגור בשמחה.
חייבת לציין שלא אני עשיתי את הרקע, רק את ההזמנה עצמה והלבשתי על רקע של הזמנה שקיבלתי.

קבצים מצורפים

• הזמנה למייל בכללי.docx
    1.4 MB · צפיות: 58
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אמורה להיות לי דוגמא נוספת, כבר מחפשת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה