כללי הזמנה לחתונה

• פותח הנושא maty
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אם יש למישהו קובץ פתוח של הזמנה לחתונה - באילוסטרייטור.
מאד יעזור לי.

• הוסף לסימניות
מה הכוונה??? נוסח? פונטים? מסגרת? גודל? מה זה הזמנה?

• הוסף לסימניות
לא כל כך הנוסח, וגם לא הפונטים, אני צריכ לעצב למישהיא הזמנה - לא רווחי... ואני צריכה את המבנה הבסיסי. הזמנה לחתונה, סגנון חסידי.
האמת, גם באינדיזיין.

• הוסף לסימניות
זה דחוף - יש אולי למישהו קובץ פתוח של הזמנה באילוסטרייטור או באינדיזיין - לחתונה, סגנון חסידי!

• הוסף לסימניות
מה יש לשלוח בהזמנה?
דף ריק?
הלא את הכיתוב יש צורך לשנות
את הגודל מן הסתם גם
ואת הפונטים כנ"ל ...

• הוסף לסימניות
בדיוק, רק את המבנה, כי העוד ישמע הוא אותו פסוק, או מקסימום נעלה את ירושלים, תמיד יש שתי משפחות מחותנים וחתן וכלה, ושניהם מופלגים ומהוללים...
אני רוצה רק לשנות את הפרטים וקצת לסדר...
אני לא גרפיקאית, רק רוצה באופן חד פעמי - ככה הייתי מכינה תבנית לבד.

• הוסף לסימניות
נוסח- יהיה לך בהזמנה שקיבלת אתמול בדואר (מה זה חסידי? החתן הבחור המהולל?)
גודל- תלוי בלקוח, בדפוס, בתקציב וכו'
עיצוב- הרבה הזמנות לא מגיעות עם שום עיצוב, גם לא מסגרת עדינה,
המהר ביותר יהיה שתבני קובץ לבד, ואגב, אם זה לא ריווחי, תסברי לאותו חתן/כלה, שיפנו ישירות לדפוס שבו הם אמורים לבצע את ההדפסה, בד"כ לא לקוחים תוספת על הגרפיקה, למה לך להסתבך?

• הוסף לסימניות
אפשר להתפלסף הרבה, אם כדאי להשקיע בהכנה, אבל זה לא התחום שלי, השאלה היא בסיסית, מי שיש לו קובץ, ואין לו קשר רגשי עז לזכויות היוצרים והוא מוכן לתרום - תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה