כללי "הזמנה לחתונה.."

• הוסף לסימניות
בס"ד.
שלום לנוכחים :)
אשמח לחוות דעתכם, בעניין ההזמנה..
ותשובה לשאלה: הגלישה שהשארתי תספיק ברגע שייחתכו לפי סימני החיתוך? או שכדאי להגדיל אותה?
אם הלקוח רוצה את ההזמנה ברקע בצבע קרם, זה כבר עניין הדף שמבקשים בדפוס, או שאני צריכה להגדיר את המסמך בצבע?
ושאלה אחרונה :) הצבעים שמופיעים ב-PDF שנפתח, הם הצבעים שייצאו בהדפסה האמיתית?
תודה ויום טוב!

קבצים מצורפים

• דעתכם.pdf
    KB 554.7 · צפיות: 49
  • הוסף לסימניות
העיטורים יפים והצבעים גם, אבל למה הפונט הזה? זה מה שהם ביקשו? עדיף משהו הרבה יותר אלגנטי ורשמי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayala;326757:
העיטורים יפים והצבעים גם, אבל למה הפונט הזה? זה מה שהם ביקשו? עדיף משהו הרבה יותר אלגנטי ורשמי
תודה. כן, ביקשו כתב של אותיות דפוס (של ילדים קטנים), אבל לא כבד ורשמי מדיי.. שיהיה קליל..וזה מה שמצאנו..
וחוץ מזה, יש לך מעט ידע בשאר השאלות שנשאלו? ושוב, תודה.

• הוסף לסימניות
סגנון יפה. דווקא אהבתי את הפונט.

• הוסף לסימניות
לענין השאלות- להוריד את הקו השחור
אני חושבת שהגלישה מספיקה
עניין צבע הדף נתון לבית הדפוס ע"פ רוב.
אא"כ רוצים להדפיס על גלויה או משהו עבה שאין לדפוס או שזה הסגנון שהלקוח רוצה אז הגרפיקאי מכין רקע

• הוסף לסימניות
לי נראה שהפונט הזה מידי קליל.
לגבי שאר השאלות כבר ענו...

• הוסף לסימניות
תודה!
את הקו השחור אני מתכוונת להוריד (השארתי רק כדי שתראו כמה גלישה יצאה מגודל המסמך עצמו..)
ובקשר לפונט-בגלל שאין לי פונטים (מחברת פונטביט וכו'..) ושאר הפונטים שיש על המחשב הם כבדים מדיי (במראה שלהם)..השתמשנו בזה..אם למישהי/ו יש רעיון לפונט אחר, אשמח לשמוע..

• הוסף לסימניות
עדין ויפה, לטעמי כדאי לותר על העיטור השמאלי הכהה ולהשאיר את העיטור הבהיר תחתיו, זה שתואם לעליון, והפונט דוקא שונה ויפה, אולי תשני פונט רק לשמות של החתן והכלה....אולי....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה