כללי הזמנה לחתונה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• יחד.jpg
    KB 786.6 · צפיות: 29
  • חיצוני.jpg
    KB 309 · צפיות: 33
  • פנימי 2 .jpg
    KB 941.4 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
שירה :)
דעתי היא כזאת..א'-משהו בקווים האלכסוניים, מאוד מעניין ומושך להיכנס לתוך ההזמנה..זה מרגיש מזמין כזה.. (עוד מבלי לפתוח..)
שאלה לי בקשר לזה-התוצר הסופי (אחריי הדפוס..) גם ייראה בגוונים אפורים, כמו פה? כי אם כן..אז דעתי ותחושתי אומרת שכדאי להחיות מעט (בצבעים אחרים..) את הסיפור..
וחוץ מזה..משהו במלל (עצם הסידור שלו), מרגיש לי מעט חונק..אולי בגלל שתחמת את זה מהצדדים (במלבן) וגם כי אין כ"כ מרווחים בין השורות..
כדאי להזיז מעט שמאלה את ה-תחי' שאחריי חן..צפוף מאוד..
וחוץ מזה, חסר שם בס"ד..
וגם, איך החיצוני הוא לרוחב והחלק הפנימי לאורך..? איך זה מסתדר?
דרך משמחת (:

• הוסף לסימניות
יפה, רק הייתי משנה את הכתב ליותר מעניין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י raktov1;381080:
שירה :)
שאלה לי בקשר לזה-התוצר הסופי (אחריי הדפוס..) גם ייראה בגוונים אפורים, כמו פה? כי אם כן..אז דעתי ותחושתי אומרת שכדאי להחיות מעט (בצבעים אחרים..) את הסיפור..

וגם, איך החיצוני הוא לרוחב והחלק הפנימי לאורך..? איך זה מסתדר?
דרך משמחת (:

הצבעים עוד ישתנו קצת, זה עדיין לא סופי.
החלק החיצוני לרוחב והפנימי לאורך, כי ההזמנה אמורה להתקפל לשניים, באמצע.
ותודה רבה על ההארות.

• הוסף לסימניות
אהבתי. מאוד יפה!!!
לא הבנתי משהו אחד- בדף החיצוני ובפנימי יש סתירה בין השמות של החתן והכלה.
אם נלך לפי החיצוני- הרי מגיע לך (אולי?) מזל טוב...

• הוסף לסימניות
כדאי לך להכניס רווח בין הבתים, זה ידגיש את השמות ויוסיף לקריאות

• הוסף לסימניות
טיפוגרף 2 בפנים קצת משעמם

• הוסף לסימניות
בלי חו"ד עיצובית מעמיקה (חוסר הזמן...) בכללית ט"מ.
תיקון קטן: בתמוז. - בתאריך. יש להוסיף ב' לפי כללי האקדמיה....

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד!
1.תרחיבי קצת תמלבן בפנים כי המלל חנוק
2.תני מרווחים בין השורות,
3.סתם בשביל האינטלגנציה אולם הדקל נמצא ברחוב עזרא בב"ב ולא ברחובהתמרים,

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד!
1.תרחיבי קצת תמלבן בפנים כי המלל חנוק
2.תני מרווחים בין השורות,
3.סתם בשביל האינטלגנציה אולם הדקל נמצא ברחוב עזרא בב"ב ולא ברחובהתמרים,

• הוסף לסימניות
תודה רבה על כל ההארות.
והסבר קצרצר- אני אכן מאורסת, וזו הזמנה שמיועדת לחתונה שלי. המלל מבולבל, כי זה נבנה על סקיצה קודמת, שיועדה לתיק עבודות שלי, ולכן כל הבלאגן. וכמובן שהכל יתוקן...
תודה על הכל ובשמחות אצלכם!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירהד3;381651:
תודה רבה על כל ההארות.
והסבר קצרצר- אני אכן מאורסת, וזו הזמנה שמיועדת לחתונה שלי. המלל מבולבל, כי זה נבנה על סקיצה קודמת, שיועדה לתיק עבודות שלי, ולכן כל הבלאגן. וכמובן שהכל יתוקן...
תודה על הכל ובשמחות אצלכם!!
יוווו!!! מזל טווובב!!!
שיהיה רק בשמחות..:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה