כללי הזמנה לחתונה

• הוסף לסימניות
וכמובן, שראו זאת כהזמנה אישית לטובי, חיים וכל חברי הפורום.
אני מעלה גם ב PDF, וגם ב JPG למי שמתעצל, אם כי התמונה זה לפני שהורידו לי את התמרים מההזמנה.

קבצים מצורפים

• KAVED שילוביצקי-תמרי.pdf
    KB 352.7 · צפיות: 34
  • שילוביצקי-תמרי.jpg
    KB 798.7 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
ואגב מה שמענין פה, זה ששם הכלה - תמר. שם המשפחה - תמרי וההזמנה מעוצבת איך לא - בפונט תמר.

• הוסף לסימניות
:) שמתי לב לזה..

מזל טוב!!

• הוסף לסימניות
מזל טוב מזל טוב ושיהיה בשעה טובה ומוצלחת!

• הוסף לסימניות
את באה כן?
לא מוותרת עליך.

• הוסף לסימניות
קודם כל מזל טוב והרבה ברכות!!!
התכוונת שנגיד גם הערות?
אם כן-
הייתי מחליפה את הפונט (ממילא רוב המוזמנים לא מבינים בשם הפונט...)
ושמה רק עץ דקל אחד, משהו ביישור שם לא טוב לעין.

שיהיה בשמחות בלב שמח!

• הוסף לסימניות
מזל טוב מזל טוב!!!!

הבס"ד נראה לא מיושר לאמצע

• הוסף לסימניות
אגב, בערך מוסף פגשתי במעצב הבינלאומי של האות הישראלית מר נדב עזרא מעיין בעמקות בקטלוג הפונטים של פריד, שאלתי את חוות דעתו והוא מאד שיבח את איכות הפונטים, בין המיוחדים שהוא ציין לשבח היה הפונט 'תמר'.

• הוסף לסימניות
קודם כל מזל טוב.

שנית, כותבים רעיתו, לא? (ולא רעייתו)

הפונט והעיצוב חמודים מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;431446:
קודם כל מזל טוב והרבה ברכות!!!
התכוונת שנגיד גם הערות?
אם כן-
הייתי מחליפה את הפונט (ממילא רוב המוזמנים לא מבינים בשם הפונט...)
ושמה רק עץ דקל אחד, משהו ביישור שם לא טוב לעין.

שיהיה בשמחות בלב שמח!

כבר כתבתי למעלה, שהורדתי בכלל את התמרים. יש אחד בצד השני.
ואת הפונט דווקא מאד מאד אהבתי ולא הייתי מחליפה אותו בשום פונט אחר. הוא מקסים בעיני.

נכתב ע"י ariels;431448:
מזל טוב מזל טוב!!!!

הבס"ד נראה לא מיושר לאמצע

הוא דווקא כן מיושר לאמצע. הבעיה היא, שבגלל שנעלה את ירושלים נמתח קצת, זה עושה אשליה של חוסר יישור. הייתי אולי צריכה לצמצם קצת. בכל מקרה ההזמנות כבר נשלחו ואני מקווה שאנשים יבואו למרות האשליות האופטיות האלה.

• הוסף לסימניות
הזמנה נחמדה ושקטה
פעם ראשונה שראיתי שהסבים והסבתות גם חתומים שם למטה.
הרבה מזל טובים

• הוסף לסימניות
הזמנה מקסימה
הרבה מזל טוב.

הבוקר התלבטתי אם להעלות הזמנה לבר מצווה שאנחנו עורכים, בסוף החלטתי שלא.
המעניין שזה אותו תאריך כמו בהזמנת החתונה הזו.

מזל של יום, או יום של מזל [טוב]
גם וגם.

• הוסף לסימניות
גינגית הרבה מזל טוב, שתזכו לרוות רק נחת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק'ל;431987:
מזל טוב!
יה"ר שיתמו שונאינו.

יתמו שונאינו? מה הקשר לחתונה? תודה על הברכות בכל אופן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

מה המחיר המקובל - מחיר טוב לא קורע אבל מתגמל, עבור עבודה הבאה (מעדיפה מחיר כולל ולא לפי שעות). זה יהי עם קבלה עם מע"מ. אז חשוב שהמחיר יהיה לפני מע"מ. שזה מה שאני אקבל בסופו של דבר.
יצירת לוגו מחדש. הלוגו במקור צבעוני מורכב, וכל ניסיון בטרייס שבאילוסטרייטור או תונכה ואתר אחרים שמתיימרים לעשות זאת, לא הצליחו לשמור על קווי מתאר חלקים של האותיות, והן עדיין היו מפוקסלות, ובעייתיות להגדלה.
יצרתי מחדש באמצעות שימוש באותיות מהפונטים שהיו במקור (הייתי צריכה לזהות ואיתרתי). וחלק יצרתי בכלי הציפורן. היו גם 2 קווים קליגרפיים לעיטור בלוגו, שגם אותם צריך היה ליצור מחדש. וגם לצבוע ב-2 צבעים ולהכין לדפוס. ואז סגירה ל-PDF, באופן שמאפשר כמה פרויקטים על אותו קובץ. חיתוך גילוף וכו' בחומרים שונים.
היו הרבה ניסיונות לא מתאימים גם לפני כן כי הלקוח לא ידע להסביר מה רוצה, עד שקישר אותי עם בית הדפוס לבקשתי, והם הסבירו מה בדיוק צריך לעשות. ברור שיכל לקחת מהר יותר.
אשמח מאוד לעזרה כמה הייתם לוקחים על פרוייקט כזה?
תודה רבה! תזכו למצוות!
 תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה