כללי הזמנה לחתונה

• פותח הנושא אך
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למי יש רעיון יפה לאלמנט עדין ומיוחד בעמוד החיצוני של ההזמנה? לא על בסיס של ציורים למיניהם.(עדיף אובל או עגול).תודה.

• הוסף לסימניות
שאלה מופשטת וכוללנית מידי
תן/י את שמות או לפחות אות ראשונה משמות הנישאים
באיזה חודש החתונה, אולי ניתן לשלב משהו ממזל החודש
יש הרבה עיטורים עדינים ויפים, אך כדי לבחור אחד כזה לא צריך הרבה ייעוץ אלא חיפוש עד למציאת האלמנט האהוב והמתאים.
אם רוצים משהו ייחודי יותר, מתאים יותר לאירוע עצמו ולמזמינים, יש לבנות משהו עם קשר לאירוע.

אשמח לנסות לעזור אם יועלו כאן פרטים נוספים (לא מזהים כמובן, אך מסייעים לחשיבה מכוונת וממוקדת)

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה

החתונה בע"ה באדר ,האותיות אינן רלוונטיות מפני שלא התכוונתי למונוגרם.
אני לא רוצה דגים וכדו' הכיוון הוא להכניס פסוק כל שהוא(משנכנס אדר, עוד ישמע וכד')בתוך מסגרת עדינה ומעניינת.(ושוב אציין שעדיף אובלי או עגול).
המון תודה על העזרה.

• הוסף לסימניות
נשמע שיש לך הרבה דרישות... אם את/ה מעצב/ת, למה לא לנסות לעבוד בעצמך על הדבר הפשוט הזה?
או שאולי הכוונה שמישהו אחר יכין בשבילך את העיטור?

---------------------------------------------------------------------------
(זה לא אישי כמובן, אבל אני חושבת שהזמנות לחתונה צריכות במקרה הטוב להכנס לפורום 'איש את רעהו')

• הוסף לסימניות
ח"ו לא דרישות,אלא, הסברתי את כוונתי כדי שיהיה יותר קל להבין, ולא התכוונתי שאף אחד יעבוד בשבילי,אלא, אולי מישהו נתקל באיזה אלמנט נחמד באחד ההזמנות שהוא קיבל.בכל מקרה תודה לעוזרים.

• הוסף לסימניות
אני מאוד אוהבת משחקי טיפוגרפיה.

• הוסף לסימניות
אלמנטים נחמדים בהזמנות שהתקבלו מתחלקים לשתי קבוצות:
קבוצה א' - פרי יצירת הגרפיקאי שעיצב את ההזמנה
קבוצה ב' - אלמנטים חינמיים שישנם לאין ספור באינטרנט

אלו השייכים לקבוצה א' - כמובן אינם עוברים לסוחר, גם לא לחיקוי, אולי רק לצורך השראה
השייכים לקבוצה ב' - ניתן לערוך חיפושים באתרים חינמיים ולמצוא באמת הרבה הרבה דברים יפים ומעניינים

נסה חיפוש באמצעות המילים illustrator free vector elements או אתר בזאר וכדומה...

תיכף אבדוק מדברים שהורדתי בעבר ואם אמצא דברים העונים להגדרתך אשתדל להעלות כאן.

• הוסף לסימניות
הדס, תודה על התשובה המככונת, אולם אני לא יכולה לחפש באתרים שאמרת מכיוון שהאינטרנט שלי חסום, אני מאד מאד אודה לך אם תעלי כמה דוגמאות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה