כללי הזמנה לטקס חלקה

• הוסף לסימניות
שבת שלום!

קבצים מצורפים

• 22.jpg
    KB 117.7 · צפיות: 53
  • הוסף לסימניות
מקסים! מקורי!

• הוסף לסימניות
מצטרפת לנחמי, מקורי! מיוחד! הלקוח בטח התלהב מאד. גם לחלאקה כבר מדפיסים הזמנות?... או שזה פקטיבי לצורך עבודה גרפית?

• הוסף לסימניות
מעולה ומקורי כנ"ל

את הכיתוב שעל התיבה, כדאי שלא יעלה על מסגרת התיבה, אלא ישאר ממורכז.

• הוסף לסימניות
מאוד מתוק, אבל הוא נראה לי קצת עצוב. הייתי מוסיפה לו חיוכון...

בטקסט בבועה יש כמה טעויות פיסוק וניסוח

• הוסף לסימניות
מיוחד ומקורי,
בועת דיבור, בנוסף להערה של ariels לגבי הניקוד והניסוח,
יש לתקן גם את המילה : יֵרָאֶה (גוף שלישי, עתיד)
ל- אֵרָאֶה (גוף ראשון, עתיד)
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
רעיון מקורי ומיוחד, התפאורה מסביב יפה, (ההבעה של הילד הפעם, יותר מוצלחת) ;) :)....

• הוסף לסימניות
יפה
הייתי מוותר לחלוטין על העיטורים בצד שמאל

• הוסף לסימניות
לדעתי מקסים, רק כדאי להבהיר מעט יותר את הבועה. זה מזכיר לי משום מה כרוזים של לוויות או הפגנות....

• הוסף לסימניות
וואו, סטייל חדש "חגיגת התספורת"... טוב, מי אנחנו שנדבר?
בכל מקרה מתוק מאד מצטרפת למי שאמר שההבעה קצת עצובה והבועה צריכה צבע יותר משתלב.
מיק אפ בפ"ש לא יזיק...

• הוסף לסימניות
גם אני חושב שלהוריד את השומא מתחת העין הימנית של הינוקא יכול להיות משהו מועיל...

• הוסף לסימניות
מיוחד!!!
אישית נראה לי שהפונט שהילד מזמין כביכול יההי יותר ילדותי ופחות כבד. וכנל להביר קצת את הבועה אולי לשנות לחום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה