כללי הזמנה למסיבת חומש - מישהו עשה?

• הוסף לסימניות
אני צריך כיוון להזמנה עבור מסיבת חומש לילדי ממ"ד

האם מישהו עשה משהו כזה. או יש רעיון כלשהו למישהו מהחבריא?

• הוסף לסימניות
תעשה להם סגנון חסידי, הם בטח ימותו על זה........

• הוסף לסימניות
אני רוצה אותם חיים במסיבה....

• הוסף לסימניות
דווקא נראה לי שסגנון חסידי לא ילך...
אולי משהו צבעוני ושמח ;)

• הוסף לסימניות
ממ"ד לא אוהבים סגנון חסידי.
הם אוהבים יותר סגנון פשוט (תלוי מי אחראי על זה)
כוונתי טקסט איזה איור נחמד ותו לא!

• הוסף לסימניות
קודם כל, בהצלחה! שנית, ע"מ לקלוע לטעמו של קהל היעד שלך, חשוב לברר טוב טוב מה הוא אוהב ואיזה צורות, סגנון וצבעוניות מדברים את השפה החזותית שלו. כדאי גם לדעת שלא כל הממ"דים הם אותו הסוג, ויש פשוט לתשאל את הלקוח מי הם קהל היעד שלו, עקרונות, סגנון חיים, ולפי זה להתאים טיפוגרפיה וסגנון עיצובי. סגנון חסידי, כפי שקוראים לזה, ממש, אבל ממש, לא יתאים כאן. זו דעתי. תצליחו!

• הוסף לסימניות
אין לי של מסיבת חומש , אבל יש לי דברים אחרים שעשיתי לחטיבה תורנית, בכל אופן אם זה יענין אותך אשלח, מה שכן הם די אוהבים פרחיםו מקושקש, אבל תלוי איזה ממד, ומי הילדים וההורים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה