כללי הזמנה למסיבת סידור

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
אני רואה שבחרת את הלוגו הראשון, אבל עיבדת אותו יפה!
לגבי הרקע - מידי מקושקש, משהו יותר חלק, יתקבל יותר טוב.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נראה מכובד, אך הטקסט לא קריא ע"ג הרקע.

הצלחות

• הוסף לסימניות
עיצוב מקסים , המלל נבלע ולא מספיק בולט

• הוסף לסימניות
יפה מאד ומרשים.
אם יש לך אפשרות להחליק את הטקסטורה באזור הטקסט, ישפר מאד את הקריאות, וכן להגדיל/ להבליט יותר את המצפים, הם כמעט לא נראים.

• הוסף לסימניות
יפה ומכובד. (לכתה א' איזה שידרוג, מתאים לדינרים). כדאי להחליף את הצבעים של "הזמנת כבוד" לקרם, על מנת שיותר יבלוט.

• הוסף לסימניות
קודם כל יש לך כמות כ"כ גדולה בשביל שיחכתכו לך בכזו צורה? או שאת הולכת לחתוך ידני אחד אחד????
אהבתי את הלוגו, הזמנת כבוד נראה לי באמת כדאי בקרם כמו שכתבה אילנה1, ,
המלל נראה לי לא מחולק כ"כ טוב עושה רושם של ריק, את הכיתוב בגוף ההזמנה מתי והיכן הייתי מחלקת ל3-4 שורות.
אני אישית לא כ"כ אוהבת את המלבן והחצי עגול הלבנים, נראה לי שכדאי לנסות לשנות.
אבל בכללית באמת יפה מאד!!! ויוקרתי!!

• הוסף לסימניות
יפה.
המילים "הזמנת כבוד" נבלעות קצת ברקע.

הטקסטורה גונבת מידי את ההצגה, כדאי להחליש אותה וגם המיזוג של הלבן המתבהר עם הרקע,
נראה לא כ"כ טוב בקצוות.

והשטאנץ הזה נורא יקר, אני מקווה שזו כמות קטנה ואת חותכת ידנית.

• הוסף לסימניות
נראה מרשים ומזמין..
אולי באמת כדאי לשנות מעט את הצבע של-הזמנת כבוד..ע"מ שיבלוט..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה