כללי הזמנה למסיבת פורים

• הוסף לסימניות
במה אפשר לשפר?
משדר פורים?
ההזמנה צריכה להתאים לנערים מתחזקים

אשמח להערות / הארות
תודה מראש!!

קבצים מצורפים

• SMALL.jpg
    KB 115 · צפיות: 57
  • הוסף לסימניות
זה יפה,
אבל לא מספיק צעקני במובנים של פורים/צעירים.

• הוסף לסימניות
אשמח לעוד הערות.. ושוב תודה =)

• הוסף לסימניות
מקסים!
כנ"ל צריך איזשהו אלמנט של פורים. לדוג' כובע ליצן על הטקסט או משהו כזה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, מקסים!
אולי ברקע להוסיף קצת אדום, כתום...
מפריע לי הכתמים השחורים בצד ימין וגם אחד באמצע (כנראה שזה ידיים)

• הוסף לסימניות
מודעה נקיה ובטוב טעם
כדי להכניס אוירה פורימית ופחות אלגנטית הייתי מחליפה את הפונט של המילה פורים לפונט כתב יד , ואת התשעג לפונט רגיל, בגודל קטן בהרבה מהמילה פורים- ליצירת קונטרסט מעניין בינהם. בעצם להחליף בינהם פונטים אבל לכותרת לא מתאים הדקיק הזה. אולי משהו כמו קופידון, אמפטיקה - במשקלים העבים. אפשר באלכסון.
וכמו שכתבו לפני - לשנות את הגוונים ליותר חמים. גווני האדום כתום סגול.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם על התגובות,
עזרתם לי מאד!!

• הוסף לסימניות
ממש ממש יפה נעים ואלגנטי
כמו כולם כדאי להשים איזה אובייקט פורימי הייתי מציע
לדחוף בצד כאילו נכנס מהצד רעשן ליצן מציצים כזה

נ.ב. - איך עשית את הכותרת הזו פורים עם האפקט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה