עזרה הזמנה לצ'אט

• הוסף לסימניות
יש לי 2 מיילים.
נכנסתי לקבוצה שאני מנהלת , וחברתי את עצמי מהמייל השני.
זה כותב שהוא שלח הזמנה , וגם המייל מופיע במוזמנים לצ'אט.
למה אני לא מוצאת את ההזמנה במייל השני?
הסתכלתי פה -
1745239206260.png

איפה עוד אני יכולה לבדוק?
גם למייל לא קיבלתי הזמנה

• הוסף לסימניות
מקווה שאפשר לקפוץ על האשכול.
אם יש לי הזמנות לצ'אט פרטי - לא קבוצה, בספאם, וכשאני מנסה להיכנס להזמנות בספאם - הוא לא נותן לי. מה אפשר לעשות?! איך אפשר להיכנס בכל זאת לצ'אטים-הזמנות בספאם?

• הוסף לסימניות
יש לי 2 מיילים.
הסתכלתי פה -
צפה בקובץ המצורף 1945554

גם למייל לא קיבלתי הזמנה
יכול להיות שהגיע לספאם.
תבדקי שם.
או שתתייגי את עצמך \ תקחי קישור של הודעה מהקבוצה ותכנסי לקישור הזה דרך המייל השני שאת רוצה להתחבר ממנו.

• הוסף לסימניות
יש לי 2 מיילים.
הסתכלתי פה -
צפה בקובץ המצורף 1945554

גם למייל לא קיבלתי הזמנה
לאחרונה נוצר מצב שכאשר אתה מוזמן לקבוצה חדשה, ההזמנה עוברת לספאם או שאתה לא רואה את ההזמנה, זה קרה לך?
לאחרונה עודכנו הגדרות הפרטיות של הצ'אט ומה שקורה הוא שהן מגבילות את האפשרות לקבל הזמנות לקבוצות. ברירת המחדל בחשבונות רבים היא שרק אנשי קשר מוכרים יכולים לשלוח הזמנות, הזמנות מקבוצות חדשות לא מגיעות אליכם או נחשבות לספאם.
מה לעשות כדי לפתור את זה?
עבור אל הגדרות החשבון שלך בצ'אט. (מופיע בצד שמאל למעלה⚙️)
חפש את האפשרות מי יכול להוסיף אותי לקבוצות
בחר "כולם" במקום "רק שולחים שאני מכיר".
זהו! לאחר שתשנה הגדרה זו, תוכל לקבל את ההזמנות ולהצטרף לקבוצה.

• הוסף לסימניות
גם למייל לא קיבלתי הזמנה
מקווה שאפשר לקפוץ על האשכול.
אם יש לי הזמנות לצ'אט פרטי - לא קבוצה, בספאם, וכשאני מנסה להיכנס להזמנות בספאם - הוא לא נותן לי. מה אפשר לעשות?! איך אפשר להיכנס בכל זאת לצ'אטים-הזמנות בספאם?
צ'אט חדש, חיפוש מרחבים, שלוש נקודות בצד שמאל, הזמנות ספאם

• הוסף לסימניות
צ'אט חדש, חיפוש מרחבים, שלוש נקודות בצד שמאל, הזמנות ספאם
זה לא עובד לי
זה מראה שיש לי 4 הזמנות, אבל תכלס שאני לוחצת על זה כדי להיכנס ולראות את ההזמנות תכל'ס, זה פותח לי דף ריק ולא רואים כלום.
ניסיתי גם ממחשב עם סינון, גם ממכשיר בלי סינון - ולא עבד לי.
יש דרך אחרת?

• הוסף לסימניות
אין אפשרות לסמן לא ספאם?
לפעמים גלישה בסתר פותרת בעיות כאלה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה