פיזית למכס אתה אף פעם לא מגיעמדובר על חבילה אחת.
אני משלם באתר של המכס ומקבל שובר שאיתו אני מגיע לדואר?פיזית למכס אתה אף פעם לא מגיע
אם המכס דורש תשלום אתה משלם אותו לחברת ההפצה כמו דואר ישראל
הם שולחים לך שובר תשלום שבלעדיו לא תקבל את החבילה
לאאני משלם באתר של המכס ומקבל שובר שאיתו אני מגיע לדואר?
תדפיס את הקבלה מה יכול להיות?אני לא צריך להדפיס משהו? אני משלם בקישור וזהו?
אמיתי?המכס מחרים את המוצר...
החוק אוסר על ייבוא עצמי(לא חברה מסחרית) יותר מ 30 פריטים מאותו מוצראמיתי?
אין לי פנאי להאריךהחוק אוסר על ייבוא עצמי(לא חברה מסחרית) יותר מ 30 פריטים מאותו מוצר
במידה וזה יגיע למכס תצטרך להסביר להם מה המטרה, לפעמים כמו בת מצווה או מזכרת לאירוע עם האסמכתאות זה עובר, אבל אם זה לא משכנע אז זה מוחרם
שוב אם זה עטים אז זה לא יגיע למכס אבל אם זה לדוגמא דיס אונקי ברזל (כבד) בוודאי יגיע למכס...
ואידך זיל גמור
ממליץ לחלק לכמה הזמנות...
שאלתי על "מחרים"צפה בקובץ המצורף 1379007![]()
מדריך ליבוא אישי
המדריך מספק סקירה כללית עבור צרכנים המעוניינים לייבא טובין לישראל לשימושם האישי. במדריך ניתן למצוא הסברים לגבי מונחים רלוונטיים, מידע על הליך היבוא – באופן כללי ובפרט ברמת המוצר, פירוט של עלויות ותשובות לשאלות נפוצות.www.gov.il
אתה טועה, ומטעה, אסור לייבא אפילו בתשלום מעל 30 מוצרים (מאותו סוג) משא"כ בחריגה מ75 דולר שמותר לייבא רק צריך לשלם מכס ומעמאין לי פנאי להאריך
המכס לא "מחרים" אנחנו לא מייבאים סמים...
אם הוא חושד שה יבוא "מסחרי" ולא יבוא "אישי"
הוא דורש תשלום מע"מ + מכס
אבל לא מחרים
| נועה קניאס <<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>> |
תגיד מה יהיה?אתה טועה, ומטעה, אסור לייבא אפילו בתשלום מעל 30 מוצרים (מאותו סוג) משא"כ בחריגה מ75 דולר שמותר לייבא רק צריך לשלם מכס ומעמ
תבדוק מול עמילות מכס בדואר ישראל
יש לי מייל של אחת הפקידות שעזרה לי מספר פעמים
נועה קניאס <<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>>
צודק, אפרט.תגיד מה יהיה?
תענה על מחרים!! מי מחרים סחורה בישראל?
אני עובד במקום שמביא לא 30 אלה 300000 יחידות מאותו סוג אז מחרימים?
ומעל 75 דולר משלמים מכס ומע"מ?
אתה לא ידע את הרוג בתשלום?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים