התייעצות הזמנה מאלי אקספרס ומטמו באופן בטוח ומהיר

• הוסף לסימניות
אחרי שאני פותחת, ישר אפשר לשלם עם זה?
או שצריך להמתין?

• הוסף לסימניות
גם בעלי אקספרס בעיקר CHOICE וגם בטמו
זה ענין של מזל
קניתי בשבועות האחרונות עשרות חבילות
בגדול מה שמגיע עם דואר ישראל מקסימום שבועיים!

שאר חברות הדואר זה הימור
הזמנתי בטמו 2 חבילות +- אותו גודל חבילה הגיע עם HDF לאחת לקח חודש! ולשניה 10 ימים!

עם ציטה כמעט תמיד לוקח יותר משבועיים

לא ניתן לדעת איך החבילה תגיע עד השלב שהיא יוצאת ממיון בסין!

בהצלחה

• הוסף לסימניות
ולי יש חבילה מאלי שמחכה במיון במודיעין כבר מ- 13.6, דואר ישראל... אז אף פעם א"א לדעת.

• הוסף לסימניות
אם יש הזמנה גדולה, עדיף לי לחלק ל2?
זה אמור למהר את הגעת המשלוח?

• הוסף לסימניות
ולי יש חבילה מאלי שמחכה במיון במודיעין כבר מ- 13.6, דואר ישראל... אז אף פעם א"א לדעת.
לפעמים זה אומר שיש בעיה בעדכון באתר
אבל החבילה עברה לתחנה של הדואר
היה לי פעם כזה דבר
ואז קיבלתי הודעה שזה כנראה נאבד וכו'
ופתאום התעדכן באתר של הדואר הפרטים של החבילה
אין הרבה מה לעשות במצבים כאלה
אבל כן לבדוק מדי כמה ימים אם יש עדכון

• הוסף לסימניות
אני שמעתי מכאלה שהחזירו פריטים לטמו ולא קיבלו את כל הסכום ששילמו, אז שימו לב אם אתם קונים משהו לבדוק על סמך להחזיר וכו'

• הוסף לסימניות
לפעמים זה אומר שיש בעיה בעדכון באתר
אבל החבילה עברה לתחנה של הדואר
היה לי פעם כזה דבר
ואז קיבלתי הודעה שזה כנראה נאבד וכו'
ופתאום התעדכן באתר של הדואר הפרטים של החבילה
אין הרבה מה לעשות במצבים כאלה
אבל כן לבדוק מדי כמה ימים אם יש עדכון
כבר שלחתי פניה לדואר והם אמרו שאין להם מושג איפה החבילה, ושזה באחריות השולח...(למרות שזה נאבד אצלם!!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה