עזרה הזמנה מאלי אקספרס שמספר הזמנה מתחיל בLP.....

• הוסף לסימניות
יש לי הזמנה שהזמנתי ומספר ההזמנה מתחיל ב LP ומספרים כתוב שזה נמצא בחברת השליחויות
בדואר זה לא!!!!! אז איפה החבילה????????

• הוסף לסימניות
או שזה מגיע עם חברת שליחויות פרטית.
או שזה מס' מעקב ישן.
יש מושג כזה שכשהחבילה עוברת למשלוח לישראל מספר המעקב מתעדכן למשהו שדואר ישראל מכיר. תבדקי באלי אקספרס אם המעקב התעדכן.

• הוסף לסימניות
זה אומר שזה יגיע דרך חברת שליחויות- לא דרך הדואר,
לנקודה באיזור שלכם,
את המספר הזמנה הזה אמורים לחפש באתר של החברת שליחויות, והם מעדכנים סטטוס משלוח
בהצלחה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לי הזמנה שהזמנתי ומספר ההזמנה מתחיל ב LP ומספרים כתוב שזה נמצא בחברת השליחויות
בדואר זה לא!!!!! אז איפה החבילה????????
זה אומר שזה מספר מעקב ללא אפשרות לעקוב בתוך ישראל ולכן אלי אקספרס יודעים איפה זה עד שזה מגיע לחברת השליחוחיות, קרי דואר ישראל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי יש פריט עם מס' מעקב שמתחיל עם JNTCU
רשום לי שכבר מ10 זה נמצא בארץ, אך לא ניתן לבדוק בדואר ישראל
איך אני אמורה לדעת מה עם זה ומתי אפשר לאסוף?

• הוסף לסימניות
אז מה אני אמורה לעשות כרגע???? לחכות????

• הוסף לסימניות
לי יש פריט עם מס' מעקב שמתחיל עם JNTCU
רשום לי שכבר מ10 זה נמצא בארץ, אך לא ניתן לבדוק בדואר ישראל
איך אני אמורה לדעת מה עם זה ומתי אפשר לאסוף?
זה מגיע לנקודת חלוקה קרובה אלייך ונשלח בSMS
תדברי עם המוכר הוא אמור להגיד לך

• הוסף לסימניות
@ברוך אתה
לפעמים זה נשלח עם חברת HFD
יכול להיות שקיבלתם בימים האחרונים שיחת טלפון מוזרה מאיזשהוא 07, שכאילו מקריאה הודעה?
לפעמים במקום SMS מקבלים הודעה קולית שמאד קשה להבין, תנסו ליצור קשר עם חברה HFD ולהבין אם יש שם את החבילה שלכם
hfd.point#glassix.support
להחליף את הסולמית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה