אין לך מה לנסות להשיג אותם. חסר סיכוי! עוד איזה שבועיים שלוש כשתשכחי שפעם הזמנת משהו פתאום זה יצנח לך בבית......איך משיגים אותם?
אין מענה ! טלפוני + מייל
הזמנתי באתר לפני 10 ימים ואין כל זכר למשלוח
אני שוקלת לבטל תשלום בחברת אשראי..
מישהי מכירה את ההתנהלות שלהם?
זו פעם ראשונה שלי אצלם - כנראה גם אחרונה
איזה עומס יש עכשיו?בזמני עומס וערבי חגים האתר פשוט לא מתפקד,
בזמנים רגילים אני מזמינה וזה דופק אבל בעומס הם פשוט לא משתלטים ולא מתנצלים
סופעונה...איזה עומס יש עכשיו?
צודקת לגמרי,אם ככה אין יום שהוא לא ערב חג ולא סוףעונה ולא סיבה למסיבה....
אישית כשהזמנתי לא היה שום סוף עונה וחיכיתי עד אין קץ ובכל מקרה ההתעלמות שלהם והחוסר העינות זה משהו בלתי נסבל!!!!
אצלי מה שהיה שעד שקיבלתי את החבילה היה בחנויות מבצע שמקבלים 80 שח לקניה הבאהאולי @דביבון תדע להחכים אותנו איך ואת מי היא תפסה ועוד הוציאה פיצוי!!!!
לי הבטיחו זיכוי של 10% מהקניה כפיצוי. כמובן שלא קבלתי את זה עד היום ואני לא מתכוונת לנדנד.אצלי מה שהיה שעד שקיבלתי את החבילה היה בחנויות מבצע שמקבלים 80 שח לקניה הבאה
ביקשתי בנימוס לקבל לפחות את זה ובאמת קיבלתי...
התכתבתי איתם במייל
לא מוצאת אותו
לא זוכרת איפה מצאתי את המייל אם באתר או בטלפון שמעתי את הכתובת
בהצלחות לכולן
כמו שאמרתי שבפעם האחרונה שהזמנתי תוך יומיים זה היה אצלי בבית למרות שבלילה לפני היתה התקיפה באיראן...
אני הזמנתי ב21/8 ועוד לא קבלתיאיך משיגים אותם?
אין מענה ! טלפוני + מייל
הזמנתי באתר לפני 10 ימים ואין כל זכר למשלוח
אני שוקלת לבטל תשלום בחברת אשראי..
מישהי מכירה את ההתנהלות שלהם?
זו פעם ראשונה שלי אצלם - כנראה גם אחרונה
כן רשמתי להם מייל,אני הזמנתי ב21/8 ועוד לא קבלתי
את קבלת בסוף?
לאיזה מייל?כן רשמתי להם מייל,
הם אמרו שלפי החישוב שלהם עדיין לא עברו 14 ימי עסקים
הגיע לי בול ביום ה 14.
info @ kidichic.netלאיזה מייל?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //