אוקי את מהמשקיעים
זה לא תואם בדיוק , במיוחד בנעליים,
אגב אם כבר מדברים ענייני זארהזה לא תואם בדיוק , במיוחד בנעליים,
מנסיון...
לי ולבעלי יש מעילי צמר מזארה ובדקנו ואין בזה שעטנזאגב אם כבר מדברים ענייני זארה
יש לך מושג לגבי המעילי צמר מה הולך שם עם השעטנז?
ידוע לך על משהי שקנתה וגילתה שזה שעטנז?
תמיד אני מונעת מעצמי לקנות כי אין לי כח לשלוח לבדיקה ואז להתאכזב ולהחזיר וזה וזה
מי יודעת לענות??איך מזמינים וכמה עולה משלוח?
אפשר להזמין מכל אתר?אנחנו הזמנו לפני יותר מחצי שנה דרך אתר שנקרא יולנדו זה הדרך היחידה להזמין מטורקיה,
התהליך די ארוך ומסורבל..
זה טוב לשמוע בשביל לדעת להזמין, אבל כמובן שצריך לבדוק (במקרה שמופיע צמר או פשתן ברכיבים)לי ולבעלי יש מעילי צמר מזארה ובדקנו ואין בזה שעטנז
לפני בערך 10 שנים אני זוכרת שהיה איזשהו שכפץ שאמרו שהיה שעטנז, אבל לרוב נראה לי לא מצוי
תודה רבה!!![]()
זארה טורקיה ZARA TURKEY
איך לקנות מזארה טורקיה בחצי מחיר דרך חברת השילוח הישראלית שיפטנבולwww.storyofmyshopping.com
זה עובד שנרשמים ביולנדו ומקבלים כתובת אצלהם ואחר כך מזמינים מזארה טורקיה לכתובת שקבלת מיולנדו וכשזה מגיע אליהם(די מהר) הם מעדכנים ונותנים מחיר מדויק לחבילה ושולחים לארץ וזה לוקח די הרבה זמןאפשר להזמין מכל אתר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים