דרוש מידע הזמנה מעלי אקספרס עדיין לא התקבלה וכתוב גמור

• הוסף לסימניות
הזמנתי מוצר נכתב כי הגיע לארץ,
לא קיבלתי כל הודעה היכן זה נמצא.
וכעת אני רואה באתר- שזה כאילו נמסר וכתוב -גמור.
מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
אני חושב שאם נכנסים לסדר מסלול
אפשר לפתוח שם סכסוך,
כמובן אם לא עבר מדי הרבה זמן-
כמדומני 14 יום.

• הוסף לסימניות
אל תתיחסי
אצלי הרבה פעמים זה קורה ואחרי כמה ימים זה מגיע

• הוסף לסימניות
הזמנתי מוצר נכתב כי הגיע לארץ,
לא קיבלתי כל הודעה היכן זה נמצא.
וכעת אני רואה באתר- שזה כאילו נמסר וכתוב -גמור.
מה אפשר לעשות?
לאחר שעובר זמן המשוער למשלוח החבילה (90 יום) החבילה עוברת למצב סגור אוטומטית.
יש לכם עוד 15 יום לפתוח סכסוך ולדרוש את כספכם בחזרה על המשלוח שלא הגיע.

• הוסף לסימניות
אויש, אל תבהלי,
לי כל פעם הם כותבים את זה, והם שולחים מיליון מילים עם כותרת של ''חדשות רעות לגבי ההזמנה''
ואני מה זה נבהלת כל פעם,
אבל תמיד בסוף מגיע

• הוסף לסימניות
ניראה לי שכן.
אם מדובר במוצר יקר, שווה לנסות להשיג נציג אנושי בצ'אט, ולבקש שיפתחו לכם את האפשרות לפתיחת סכסוך. קחו בחשבון שהדבר קצת קשה להשגה, דורש זמן ועקשנות.

בכל מקרה כדאי לבדוק באתרי המעקב השונים, כדי לדעת היכן החבילה שלכם בדיוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה