כללי הזמנה ראשונה שאלות חשובות

• פותח הנושא etyb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
היי לכולם,

אני באמצע הזמנה לבר מצווה.
השאלות שלי:
1.מה ערכי צבע כחול הכי מתאימים בשילוב עם כסף?
2.כשההזמנה מודפסת על נייר בצבע כסף/שמנת ,כיצד אני מגדירה את האותיות שתהיינה בעצם חלולות?
3. הצבעים צריכים להיות cmyk?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
הבנתי שאני סוגרת לPDF בצבעי CMYK.

אם יש לי ריבוע כחול עם כיתוב, כשהכיתוב אמור להיות בעצם הצבע של הנייר-מוכסף.איך אני עושה את זה? באיזו תוכנה? דחוף!!

• הוסף לסימניות
יש 2 סוגי הדפסות להזמנות
או הזמנה בצבע מלא = צבעוני
או הזמנה בצבע אחד או שתיים.

השאלה היא על מה את רוצה ללכת?

• הוסף לסימניות
כל מה שמופיע לבן במסמך לא מודפס.
האותיות צריכות להיות לבנות.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
אני הולכת על הזמנה על נייר מוכסף עם משולשים כחולים. (ההזמנה מתקפלת לצורה מסויימת)
הקטע שהמשולשים בכחול והכיתוב עליהם בחזית אמור להיות בצבע הנייר- מוכסף.
והכיתוב במרכז אמור להיות כחול ע"ג כסף.
לכן אני צריכה כחול יפה שיהיה מנוגד ביחס יפה לכסף.
ניסיתי באילוס את האפשרות של הפיכת הכתב לצורה ואז חיתוך דרך מאתר הנתיבים. לי זה נראה מעולה. השאלה מה עדיף לגבי הדפוס? באמת תודה רבה על התשובות .
עבר הרבה זמן מאז שסיימתי ללמוד:( וכשלא עוסקים בזה;) שוכחים.

• הוסף לסימניות
את לא צריכה לחתוך.
הצבע הלבן לא מודפס, זהו.

• הוסף לסימניות
זאת אומרת שבלי קשר להדפסה על מוכסף, גם אם הרקע שאני עושה לבן. בשביל הדפוס- הוא שקוף?

• הוסף לסימניות
כחול רויאל מאד הולך עם כסף, הכחול הכהה.
וכל מה שאת עושה בקובץ בצבע לבן, מתקבל בהדפסה כשקוף.
לכן אם תעשי אותיות לבנות על ריבוע כחול, הריבוע יודפס ללא האותיות, כלומר האותיות יצאו לך בצבע של הדף.

• הוסף לסימניות
למישהו יש ערכים של כחול רויאל. אני צריכה לחפש פנטון בצבע הזה? זה יהיה בסדר?ישר כח לכולם! ממש החכמתם אותי.
פורום מדהים בהענות ובסיוע בנדיבות וברוחב לב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י etyb;1956283:
זאת אומרת שבלי קשר להדפסה על מוכסף, גם אם הרקע שאני עושה לבן. בשביל הדפוס- הוא שקוף?

נכון.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי כחול רויאל.הוא נוטה לסגול יותר. בכל אופן זה מה שראיתי באתר של פנטון.

• הוסף לסימניות
100 C
66 M
0 Y
60 K
אלה הערכים
זה כחול מאוד כהה עם נטיה קלה ביותר לסגול
אני הייתי מורידה אחוזים בשחור ובמג'נטה
הנה כמה הצעות...

קבצים מצורפים

• 11.jpg
    KB 37.9 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1956690:
100 C
66 M
0 Y
60 K
אלה הערכים
זה כחול מאוד כהה עם נטיה קלה ביותר לסגול
אני הייתי מורידה אחוזים בשחור ובמג'נטה
הנה כמה הצעות...
תודה רבה ויישר כח! בדיוק הגוון שחשבתי!:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה