הזמנתי בנקסט מכנס ונעליים לבן שלי.
היום הגיעה החבילה, והיו בה רק המכנסיים, בלי שום הודעה מצידם.. ניסיתי לתפוש את שירות הלקוחות שלהם, ואחרי 40 דקות המתנה התייאשתי...
מה אני עושה?
השירות שלהם נהיה זוועה, למדו מהישראלים אולי.הזמנתי בנקסט מכנס ונעליים לבן שלי.
היום הגיעה החבילה, והיו בה רק המכנסיים, בלי שום הודעה מצידם.. ניסיתי לתפוש את שירות הלקוחות שלהם, ואחרי 40 דקות המתנה התייאשתי...
מה אני עושה?
יש סגר בלונדון כעתהשירות שלהם נהיה זוועה, למדו מהישראלים אולי.
הצ'ט לא פעיל כבר כמה ימים, בטלפון אין מענה, ניסתי מספר פעמים וכל פעמים השארתי על המתנה מינימום 10 דקות והרבה יותר. שלחתי מייל שקיבלתי הודעה שיטופל תוך 4 ימי עסקים שכבר עברו.
נעליים שהזמנתי לילד ב 12/10 (לא טעיתי! לא 12/11!) ועדיין לא נשלחו אפילו.
אם זה נשלח, זה עובר לאחריות של דואר ישראל.לא מוזר בכלל..
אני עשיתי 4 הזמנות בנובמבר
ההזמנה מה 11.11 מה13.11 עדיין מופיעות במעקב דואר
שנשלחו מחו"ל .. אפילו טרם במיון ...
תנסי צאט עכשיו בשעה הזאת לפעמים זה זמין.אם זה נשלח, זה עובר לאחריות של דואר ישראל.
במקרה שלי, זה לא נשלח. הפעם האחרונה שענו לי לטלפון ב 10/11 (אחרי חודש) אמרה לי הנציגה שזה היה צריך לצאת אתמול (9/111) והיא רואה שזה לא יצא.
שיחת הצ'אט שלך הועברה.תנסי צאט עכשיו בשעה הזאת לפעמים זה זמין.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים