התייעצות הזמנה שהגיעה חלקית מנקסט

• הוסף לסימניות
הזמנתי בנקסט מכנס ונעליים לבן שלי.
היום הגיעה החבילה, והיו בה רק המכנסיים, בלי שום הודעה מצידם.. ניסיתי לתפוש את שירות הלקוחות שלהם, ואחרי 40 דקות המתנה התייאשתי...
מה אני עושה?

• הוסף לסימניות
כנראה פוצל ל2 חבילות
תבדקי במייל אם יש 2 מספרי מעקב

• הוסף לסימניות
גם לי ככה בדיוק!
הזמנתי נעלים לבת שלי ועוד טייץ בשביל להשלים ל100 שח..
הטייץ האומלל הגיע לבד אחרי שבוע וחצי של המתנה
על הנעליים אין לי אפילו מס מעקב

מה עושים??

• הוסף לסימניות
תמתינו בסבלנות
זה קורה הרבה פעמים

• הוסף לסימניות
סליחה אני חיפשתי עכשיו במייל וראיתי שיש לי מס מעקב נוסף- כנראה שלא שמתי לב...
אבל נורא מוזר שמ17 לחודש הפריט נשלח מחו"ל... לא?

• הוסף לסימניות
היום הגיעה החבילה, והיו בה רק המכנסיים, בלי שום הודעה מצידם.. ניסיתי לתפוש את שירות הלקוחות שלהם, ואחרי 40 דקות המתנה התייאשתי...
מה אני עושה?

היה לי את זה עכשיו גם.
שלחתי להם מייל ומיד אחרי יום קיבלתי הודעה שהפריט שנשכח בדרך.
בפועל מה14.11 הוא עדיין בדרך....

• הוסף לסימניות
מה אני עושה?
השירות שלהם נהיה זוועה, למדו מהישראלים אולי.
הצ'ט לא פעיל כבר כמה ימים, בטלפון אין מענה, ניסתי מספר פעמים וכל פעמים השארתי על המתנה מינימום 10 דקות והרבה יותר. שלחתי מייל שקיבלתי הודעה שיטופל תוך 4 ימי עסקים שכבר עברו.
נעליים שהזמנתי לילד ב 12/10 (לא טעיתי! לא 12/11!) ועדיין לא נשלחו אפילו.

• הוסף לסימניות
השירות שלהם נהיה זוועה, למדו מהישראלים אולי.
הצ'ט לא פעיל כבר כמה ימים, בטלפון אין מענה, ניסתי מספר פעמים וכל פעמים השארתי על המתנה מינימום 10 דקות והרבה יותר. שלחתי מייל שקיבלתי הודעה שיטופל תוך 4 ימי עסקים שכבר עברו.
נעליים שהזמנתי לילד ב 12/10 (לא טעיתי! לא 12/11!) ועדיין לא נשלחו אפילו.
יש סגר בלונדון כעת
מאוד יכול להיות שזה בגלל המצב
לפני עידן הקורונה השירות היה מעולה ++
הקורונה שיבשה הכל ...

• הוסף לסימניות
לא מוזר בכלל..
אני עשיתי 4 הזמנות בנובמבר
ההזמנה מה 11.11 מה13.11 עדיין מופיעות במעקב דואר
שנשלחו מחו"ל .. אפילו טרם במיון ...

• הוסף לסימניות
לא מוזר בכלל..
אני עשיתי 4 הזמנות בנובמבר
ההזמנה מה 11.11 מה13.11 עדיין מופיעות במעקב דואר
שנשלחו מחו"ל .. אפילו טרם במיון ...
אם זה נשלח, זה עובר לאחריות של דואר ישראל.
במקרה שלי, זה לא נשלח. הפעם האחרונה שענו לי לטלפון ב 10/11 (אחרי חודש) אמרה לי הנציגה שזה היה צריך לצאת אתמול (9/111) והיא רואה שזה לא יצא.

• הוסף לסימניות
אם זה נשלח, זה עובר לאחריות של דואר ישראל.
במקרה שלי, זה לא נשלח. הפעם האחרונה שענו לי לטלפון ב 10/11 (אחרי חודש) אמרה לי הנציגה שזה היה צריך לצאת אתמול (9/111) והיא רואה שזה לא יצא.
תנסי צאט עכשיו בשעה הזאת לפעמים זה זמין.

• הוסף לסימניות
קרה לי גם בשבוע שעבר.
קבלתי חבילה עם פריט אחד מתוך שבעה.
הצ'אט לא עובד. על הקו המתנתי חצי שעה.
לדבריה של המוקדנית הם פיצלו חבילות אך אני לא קבלתי הודעה עם מספר מעקב נוסף כלל וכלל.
היא הקריאה לי מספר מדף ומספר מעקב ואיתם הלכתי לנקודת החלוקה.
עד עכשיו לא קבלתי מייל עם הנתונים הנ"ל (לפעמים זה מגיע בדיליי. הפעם כלום...)
לכן עצתי לך היא להתקשר מחר מוקדם בבוקר וגם במקביל לשלוח מייל לשירות לקוחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה