• הוסף לסימניות
מחר בביתר עילית

קבצים מצורפים

• ללא שם-1.jpg
    KB 854.7 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
אל תגלה את כל סודות המטבח...
אולי תעלה אח"כ לפורום קריקטורה של האולם בשעת ההרצאה ?!........
שיהיה בהצלחה רבה מכל הלב !!

• הוסף לסימניות
בהצלחה רבה!
בטח יהיה מרתק ומחכים!
נראה שב"ב יזכו בקיץ לשמוע אותך רק הבנים בפאנל הסופרים...

• הוסף לסימניות
תודה

• הוסף לסימניות
מקרים כאלה אני תופסת לעצמי את הראש בשתי ידיים ושואלת, למה אני לא מאיירת?
פספוססססס

הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
שיהיה ברור
אין כאן קצה קצהו של לימוד..אני לא מלמד כלום למרות שאין לי בעיה לחשוף סודות. והרבה מכאן יעידו על זה..

ההרצעה זה נטו שעה של הנאה. לא של לימוד

• הוסף לסימניות
זה בטוח הולך להיות משהו טוב..... הילדים שלי יכולים להעיד!! שלשום מוטי הלר עשה מופע מסוג כזה בקיטנת ביה"ס של ביתי, ולפני כחודשיים היה בת"ת של בני, הם חזרו ממש מוקסמים!!!!!
אז תודה לך מוטי בשם ילדיי!

• הוסף לסימניות
זה לא תלוי רק במרצה. זה תלוי גם בקהל

• הוסף לסימניות
מתי בירושלים?????

• הוסף לסימניות
מתי באשדוד????????????????????
תושבי הדרום, בכל אופן.

• הוסף לסימניות
מצידי בכל הערים בכיף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה