כללי הזמנה

• הוסף לסימניות
עיצבתי לוגו להזמנה האותיות א מ פ
יש רעיון בצורה הכללי
העניין הוא שאני לא בטוחה שהוא מספיק מובן
אשמח לשמוע מה נראה לכם ברגע הראשון (והשני גם)
וכן אשמח גם לשמוע הערות שישדרגו יותר
תודה
10.png

• הוסף לסימניות
ישר רואים שזה האותיות א מ פ...

• הוסף לסימניות
נכון
אבל השאלה שלי היתה איזה צורה האותיות מזכירות בכלליות
יש איזשהו רעיון
האם מזהים את הרעיון של הצורה שמשלימה את כל האותיות?

• הוסף לסימניות
דווקא בצורה קפץ לי בית מיד
אבל באותיות משום מה קפץ לי א' ת' אולי בגלל שיש רווח מתחת לתושבת של המ'

• הוסף לסימניות
דווקא בצורה קפץ לי בית מיד
אבל באותיות משום מה קפץ לי א' ת' אולי בגלל שיש רווח מתחת לתושבת של המ'

כשאני מנסה לחבר או יותר לקרב אותם זה לא נראה בכלל כיתוב
מה אפשר לעשות?
אני אשמח לשמוע גם מה אפשר לעשות כדי לשדרג את זה
אני מצרפת דוגמא של משהו שעשיתי כבר שנה שעברה
ובו אהבתי את הזרימות (האותיות ש י ס)
זה מה שאני רוצה שיהיה גם פה
ואני לא מצליחה...
קדמי 2.jpg

• הוסף לסימניות
אישית אהבתי את הראשון
הוא מיוחד!
מיד קפצו לי האותיות וגם הבית
ובפרט שהכיתוב בורא עולם בקנין וכו'
מסביר אותו בשלמות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה