כללי הזמנות חתונה-

• הוסף לסימניות
אשמח לדעתכם..
בצבעים, בעיצוב, בפונט ובגודל עצמו..בעצם-בכל מה שנראה לעין שלכם..ואיזו הזמנה הכי אהבתם?
תודה וחודש אדר טוב ושמח (:

קבצים מצורפים

• אפרת ועוז.pdf
    KB 457.7 · צפיות: 50
  • הזמנה 6.pdf
    KB 736.3 · צפיות: 34
  • הזמנה 3.pdf
    1.2 MB · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
הזמנות יפות, ענין של טעם במה לבחור...

בהזמנה הראשונה העיטור גורם לטקסט להיות לא קריא

בהזמנה השניה צריך להזיז את העיטור שמאלה, הוא עדיין לא משתלב עם הטקסט

בהצלחה, ומזל טוב!

• הוסף לסימניות
הערות לא לגבי העיצוב אלא לגבי התוכן
א. מפריע לי שהתאריך הנוצרי מופיע בלי סוגריים (באופן אישי אני בכלל נגד שימוש בתאריך הזה, ובהזמנה שלנו הוא בכלל לא הופיע, אבל אם כבר שמים אותו, לפחות שיהיה בסוגריים)
ב. חסרים השמות של ההורים, הרי הם מזמינים לחתונה (כתוב שם "אנו שמחים להזמינכם להשתתף בשמחת נישואי ילדינו היקרים"

• הוסף לסימניות
לגבי העיצוב - אם לבחור משהו מכל מה שהעלית גם אני מצטרף למימון ב. לגבי השלישי מצד ימין.

• הוסף לסימניות
תודה לכם..
בעקבות התגובה של אחד מכם, באמת שמתי לב ששכחתי את עניין שמות ההורים (:

• הוסף לסימניות
השלישי מימין גם בגלל הצבע וגם בגלל הפונט .באוירת חודש אדר הפונט הראשון לא קריא . קראתי אותו עוד יוסף[חי]....

• הוסף לסימניות
בעיני הזמנה 6 הכי מוצלחת
למרכז למטה ושלא יגע בקישוט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;360398:
א. מפריע לי שהתאריך הנוצרי מופיע בלי סוגריים (באופן אישי אני בכלל נגד שימוש בתאריך הזה, ובהזמנה שלנו הוא בכלל לא הופיע, אבל אם כבר שמים אותו, לפחות שיהיה בסוגריים)

אמרה לי פעם קרובה רחוקה, שאינה שומרת תומ"צ, שהיא עוד לא הצליחה לפענח את ה"קוד" של התאריכים העבריים בהזמנות לשמחות. מדוע לפעמים התאריך הרשום הוא תאריך יום השמחה, ומדוע לפעמים רשום דווקא התאריך של יום המחרת... (אור ל...)
מזל שרושמים גם תאריך לועזי, וככה היא יודעת בבירור מתי להגיע לאולם...

עוד דבר: כדאי לרשום את כתובת האולם. (גם אם זה מודפס על המעטפה, לפעמים זורקים את המעטפה ושומרים רק את ההזמנה, שאמורה לכלול את כל המידע)

מבחינה עיצובית - רק מס' 6. בכל השאר הפונט "זרוק" מדי, ואינו מתאים לאירוע.
כדאי להקטין קצת את העיטור ולהזיזו קצת שמאלה. המלל של ההזמנה כאילו נדחף החוצה. הנוכחות שלו צריכה לקבל קצת יותר כבוד.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הזמנה מס' 6

• הוסף לסימניות
אהבתי את כולן. לא ראיתי כתובת לאולם באף אחת מהן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;360948:
אהבתי את כולן. לא ראיתי כתובת לאולם באף אחת מהן.

מן הסתם מצורפת מפה.

• הוסף לסימניות
אז זהו..אלה דוגמאות מאוד התחלתיות, מבחינת הכיתוב..
אלה פרטים שיתמלאו וייכתבו עם הזמן.. :)
חודש אדר שמח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה