קורונה הזמנות מנקסט

• הוסף לסימניות
הזמנתי ב 8/5
הגיע היום.

• הוסף לסימניות
הגיוני שהזמנתי בראשון שעבר ועדין בסטטוס נשלח מחול ואפילו לא הגיע למודיעין? לא מדי הרבה זמן בשביל חבילה מנקסט?

• הוסף לסימניות
הגיוני שהזמנתי בראשון שעבר ועדין בסטטוס נשלח מחול ואפילו לא הגיע למודיעין? לא מדי הרבה זמן בשביל חבילה מנקסט?
זה הרבה מאד בזמן רגיל, אבל כנראה עכשיו בגלל הקורונה יש שיבושים.
את לא היחידה...

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי בשני שעבר והגיע לי אתמול - תוך שבוע.
ועוד הזמנה מלפני שבוע ביום שלישי - עדיין לא הגיע לארץ.
כנראה יש טיסות פעם ב - - -

• הוסף לסימניות
הזמנתי ביום ראשון לפני שבוע וחצי ורק אתמול זה הגיע למודיעין....

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי בשישי (כמעט לפני שבועיים)
ואוחז בהגיע מידע מנקסט על חבילה שאמור להשלח... :(

• הוסף לסימניות
גם אני הזמנתי בראשון שעבר ומ14.05 תקוע בנשלח מחול.
גם אם מורידים שישי שבת עברו כבר שבעה ימי עסקים.
יש לי עוד חבילה מלפני יומיים שעדיין לא קבלתי מספ' מעקב ואני רוצה לערוך הזמנה נוספת אבל
מפחדת שיאחדו לי אותן (כמו שעשו לי בעבר) ואצטרך לשלם מס.- כך שזה נראה שהעיכוב הוא גם אצלם לא רק בדואר.

לא חושבת שזה מגיע הביתה לאחותי הגיע לדואר היום.

• הוסף לסימניות
מישהיא פה יודעת מה עושים עם זה שהוא שולח לי אישור הזמנה אבל בסוף הוא בכלל לא מזמין לי ואומר לי שיש בעיה עם הבנק ובאשראי ואני לא מצליחה לקנות. מוכר?

• הוסף לסימניות
מישהיא פה יודעת מה עושים עם זה שהוא שולח לי אישור הזמנה אבל בסוף הוא בכלל לא מזמין לי ואומר לי שיש בעיה עם הבנק ובאשראי ואני לא מצליחה לקנות. מוכר?
לי קרה משהו דומה השבוע
בסיום ההזמנה היה עוד שלב של אימות כרטיס אשראי שהייתה חסומה משום מה,וההזמנה לא נקלטה
ניסיתי להזמין ממכשיר אחר ואז זה הסתדר

• הוסף לסימניות
יש לי רק מכשיר אחד- אולי יש רעיון?

• הוסף לסימניות
אין מישהוא שעונה בטלפון חבל באמת רק תקליט

• הוסף לסימניות
נראה לי שברגע שהגיעו למכסת ההזמנות שהקציבו לעצם הם לא מאפשרים לבצע תשלום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה