דרוש מידע הזמנות מעלי אקספרס במלחמה

• הוסף לסימניות
ניסיתם להזמין?
מגיע?
תוך כמה זמן?
מה הצפי להגעה?
כל מידע יעזור....

• הוסף לסימניות
לא ברור למה אבל חבילות אקספרס של אליאקספרס כבר תקוע לי מתחילת המלחמה, עדין לא עזב את סין,
מנקסט כבר קיבלתי פעמיים חבילות.
מסקנה, הבעיה היא לא הדואר, אליאקספרס קפצו על הגל.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הזמנתי לפני חודש הזמנה ב950 שח עדין לא הגיע
מה שכן מגיע לי כל הזמן עדכונים על התקדמות
כמו הועבר למיון. שוחרר מהמכס וכו'
אוף

• הוסף לסימניות
לא ברור למה אבל חבילות אקספרס של אליאקספרס כבר תקוע לי מתחילת המלחמה, עדין לא עזב את סין,
מנקסט כבר קיבלתי פעמיים חבילות.
מסקנה, הבעיה היא לא הדואר, אליאקספרס קפצו על הגל.
נקסט מאנגליה עלי אקספרס מסין

• הוסף לסימניות
גם לי תקוע
מה שהוזמן כמה ימים לפני המלחמה כבר בדרך בארץ במכס די הרבה זמן
ומה שממש אחרי שמחת תורה תקוע בסין ואין שום תזוזה
ולא נראה שהם בעניין להזיז משהו...

• הוסף לסימניות
כן, גם לי תקוע משלוח במכס מה 09/10 ולא זז,
אין גם דרך לבדוק מה קורה,
וזה אחרי עיכוובים עד שיצא מסין בכלל...

• הוסף לסימניות
1699133030006.png

למה הוא לא נותן לי לשלם אלה נותן לי את ההודעה הזאת??
כל הפרטים נכונים וניסיתי מכמה מחשבים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אצלי המשלוח רץ עד שהגיע ליציאה מסין. נתקע שבוע ואתמול שוחרר.
מאמינה שיגיע תוך כמה ימים. מקווה...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה